Fysiotherapie en medicatie

Fysiotherapie en medicatie - H. van der Velde | Tiliboo-afrobeat.com

...erapie en medicatie geeft in duidelijke taal weer welke taak de fysiotherapeut kan vervullen binnen de medicamenteuze behandeling van de patiënt en welke restricties hierbij gelden ... Fysiotherapie en medicatie | Reinders Oisterwijk B.V. ... . De fysiotherapeut (in opleiding) leert potentiële risico's van medicatie in de fysiotherapeutische praktijk te signaleren en te beperken. Fysiotherapie en medicatie geeft in duidelijke taal weer welke taak de fysiotherapeut kan vervullen binnen de medicamenteuze behandeling van de patiënt en welke restricties hierbij gelden. De fysiotherapeut (in opleiding) leert potentiële risico's van medicatie in de fysiotherapeutische praktijk te signaleren en te beperken. Fysiotherapie en medicatie 1e druk is ee ... BSL Shop | Fysiotherapie en medicatie ... . De fysiotherapeut (in opleiding) leert potentiële risico's van medicatie in de fysiotherapeutische praktijk te signaleren en te beperken. Fysiotherapie en medicatie 1e druk is een boek van H Van Der Velde uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036804707 Fysiotherapeuten zijn verplicht om tijdens de anamnese naar medicijngebruik te vragen. Maar hebben n...

INFORMATIE

AUTEUR
H. van der Velde
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fysiotherapie en medicatie.pdf

OMSCHRIJVING

Fysiotherapie en medicatie 1e druk is een boek van H Van Der Velde uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036804707 Fysiotherapeuten zijn verplicht om tijdens de anamnese naar medicijngebruik te vragen. Maar hebben nauwelijks informatie over de gevolgen van medicijngebruik voor de behandeling. Kennis van farmacologie is essentieel bij het signaleren van behandelrisico's, relatieve contra-indicaties en rode vlaggen. In dit boek wordt nagegaan welke symptomen veroorzaakt worden door medicijnen, hoe de fysiotherapeut dit uit kan vragen tijdens de anamnese en welke gevolgen dit heeft voor de behandeling. Ook de alternatieve en/of OTC geneesmiddelen en hun effecten komen daarbij aan bod,evenals de effecten van voedingssupplementen.

Wil je het boek lezen?Fysiotherapie en medicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van der Velde. Lezen Fysiotherapie en medicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN