Een nacht op Elba

Een nacht op Elba - Clem Schouwenaars | Tiliboo-afrobeat.com

...cht op Elba (Hardcover). De schrijvende ik-persoon maakt de balans op van zijn bestaan, vaart uit tegen de hypocrisie van zijn burgerlijke ... Een nacht op Elba (Book, 2004) [WorldCat.org] ... ... Gemiddeld kost een 3-sterrenhotel op Elba € 86,05 per nacht en een 4-sterrenhotel op Elba € 119,91 per nacht. Als je op zoek bent naar iets echt speciaals, dan kost een 5-sterrenhotel op Elba gemiddeld zo'n € 206,18 per nacht (op basis van prijzen van Booking.com). Een nacht op Elba. De schrijvende ik-persoon maakt de balans op van zijn bestaan, vaart uit tegen de hypocrisie van zijn burgerlijk ... Een nacht op Elba - Bibliotheek.nl ... .com). Een nacht op Elba. De schrijvende ik-persoon maakt de balans op van zijn bestaan, vaart uit tegen de hypocrisie van zijn burgerlijke entourage, en klampt zich vast aan de enige mensen die om hem geven: zijn twee dochtertjes, zijn geliefde Lucretia en een vierde die hij niet kent - de lezer misschien.De cynische afrekening met zijn verleden uit zich in scheldtirades tegen de venijnig...

INFORMATIE

AUTEUR
Clem Schouwenaars
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een nacht op Elba.pdf

OMSCHRIJVING

De schrijvende ik-persoon maakt de balans op van zijn bestaan, vaart uit tegen de hypocrisie van zijn burgerlijke entourage, en klampt zich vast aan de enige mensen die om hem geven: zijn twee dochtertjes, zijn geliefde Lucretia en een vierde die hij niet kent - de lezer misschien.De cynische afrekening met zijn verleden uit zich in scheldtirades tegen de venijnige nonnen in zijn jeugd, de beklemmende familiebijeenkomsten, de bestialiteit van de legerdienst, de slaperige leerlingen van de Academie, het deprimerende huwelijk, het gedachteloze bestaan van de massa, de verontreiniging in de stad, de intriges van de corrupte politici, de eenzaamheid van de mens, de zinloosheid van het leven. Hij vindt een genezend tegenwicht in het verlangen naar een nieuw bestaan met Lucretia, die hem helpt om uit Elba weg te raken. Tot zijn 'ontroeringsreservaat' horen ook poëzie en muziek. Uiteindelijk heeft alleen het schrijven hem doen overleven. Geen 'literatuur', maar een rauwe, nietsontziende tekst, geschreven in de nacht van de waarheid.

Wil je het boek lezen?Een nacht op Elba in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clem Schouwenaars. Lezen Een nacht op Elba Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN