Customer experience in de praktijk

Customer experience in de praktijk - Manfred van Gurchom | Tiliboo-afrobeat.com

...os ik 'Customer experience in de praktijk' van Manfred van Gurchom ... Business Contact Customer experience in de praktijk ... ... . Ik herken de bevindingen van Van Gurchom als het gaat om de omgang van bedrijven met klanten. Vaak realiseren bedrijven niet dat de klant hun enige bestaansrecht is. De juiste customer experience aanpak is de oplossing, aldus van Gurchom. Geschreven bij Customer experience in de praktijk. Duidelijk geschreven handboek om aan de slag te gaan met Customer Experience. Het boek is gebaseerd op een model en werkt de stappen op een co ... Boeken - Customer experience in de praktijk ... ... . Het boek is gebaseerd op een model en werkt de stappen op een concrete en onderbouwde manier uit. Toch staan in de praktijk de eigen producten en organisatie nog te vaak voorop. Dit boek laat zien hoe u de customer experience duurzaam kunt verbeteren en hoe u uw organisatie systematisch rond uw klanten kunt inrichten. Geschreven bij Business bibliotheek - C...

INFORMATIE

AUTEUR
Manfred van Gurchom
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Customer experience in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

`Klantgericht werken , hoeveel bedrijven hebben dat niet als motto? Toch staan in de praktijk de eigen producten en organisatie nog te vaak voorop. Manfred van Gurchom helpt u stap voor stap uw organisatie systematisch rond uw klanten in te richten en de customer experience duurzaam te verbeteren. Aan de hand van voorbeelden en praktijkcases wordt duidelijk hoe een betere klantstrategie en klantbediening gerealiseerd kunnen worden, onder andere met behulp van customer journeys, positionering en digitale kanalen. Blijf relevant voor uw klanten en maak het verschil ten opzichte van uw concurrenten.

Wil je het boek lezen?Customer experience in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manfred van Gurchom. Lezen Customer experience in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN