Business analyse

Business analyse - Gert Zweedijk | Tiliboo-afrobeat.com

...ed uitvoeren van het vak Business Analyse vraagt competenties op diverse gebieden ... Business Analyse — Werken bij bol.com ... . De belangrijkste zijn het definiëren van requirements, het analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen en een grondige kennis van het business domein waarin men werkzaam is. Daarnaast heeft een business analist kennis van de gebruikte architectuurmethoden. Business analysis is a research discipline of identifying business needs and determining solutions to business problems. Solutions often include a software-systems development component, but may also ... Business analysis - Wikipedia ... . Solutions often include a software-systems development component, but may also consist of process improvement, organizational change or strategic planning and policy development. Business Analyse is een groot en complex vakgebied. Er zijn vele ontwikkelingen gaande, Capgemini Academy heeft samen met Exin een whitepaper opgesteld waarin het belang van het vakgebied besproken wordt, alle huidige trends behandeld worden. Effectieve projec...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert Zweedijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Business analyse.pdf

OMSCHRIJVING

Business analyse is een relatief nieuw vakgebied, maar wel een dat inmiddels onmisbaar is in elke organisatie. Want veranderingen in de markt en in de wereld vergen een continu bijsturen van organisaties, zeker in branches waar nieuwkomers de gevestigde orde flink opschudden, zoals Tesla en Uber. Business analyse gaat om het samenbrengen de verschillende 'planeten' binnen een organisatie: de onderdelen waar eigen regels en waarheden gelden, met als gevolg een groot onderling onbegrip. Business analisten fungeren als satelliet, ze zijn de verbinders en de verbeteraars: ze brengen mensen binnen organisaties bij elkaar en kijken steeds hoe processen en systemen verbeterd kunnen worden. In dit boek geeft Gert Zweedijk een overzicht van de volle breedte van het vakgebied en laat zien hoeveel tools en mogelijkheden een business analist tot zijn beschikking heeft. Daarmee is dit boek een inspirerend naslagwerk en de ultieme toolkit voor analisten, Product Owners, business managers, agile ontwikkelaars en testers. ''Business analisten zijn koplopers, kantelaars én verbinders. Herken jij je daarin? Dan is dit boek voor jou. En kun je met de kennis en inzichten die je hierin opdoet jouw organisatie en alle betrokkenen meekrijgen in de grote transities die nodig en wenselijk zijn, op weg naar een nieuw tijdperk.'' - Jan Rotmans, schrijver en hoogleraar transitiekunde Gert Zweedijk CBAP MSc is eerstegraads trainer en een analist pur sang. Vanuit allerlei functies, van programmeur en ontwerper tot informatieanalist, leerde hij zijn passie kennen: het dichter bij elkaar brengen van de 'planeten' directie, business en IT. Jaarlijks leidt hij vanuit zijn bedrijf Olympic Training & Advies een groot aantal analisten en ontwikkelaars op. Daarnaast staat hij als business analist ook zelf nog 'met beide benen in de modder'.

Wil je het boek lezen?Business analyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert Zweedijk. Lezen Business analyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN