Tempo & Tempat

Tempo & Tempat - Helen Pape | Tiliboo-afrobeat.com

...Tempo & Tempat van Helen Pape. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Tempo & Tempat op boekenliefde ... Galeri Foto Terbaru dari Seluruh Berita Tempo.co - Tempo ... ... .nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie: sluit venster. Beschrijving. 1982. Het eerste WK Pencak Silat vindt plaats te Jakarta, Indonesië. Jennie Dorestad had niet gedacht dat ze uitgerekend daar zou stranden bij haar poging om Java te doorkruisen. 1982. Het eerste WK Pencak Silat vindt plaats te Jakarta, Indonesië. Jennie Dorestad had niet gedacht dat ze ui ... Tempo & Tempat ... . 1982. Het eerste WK Pencak Silat vindt plaats te Jakarta, Indonesië. Jennie Dorestad had niet gedacht dat ze uitgerekend daar zou stranden bij haar poging om Java te doorkruisen. Jennie zoekt Nico, een vriend, die in de omgeving van Samudra een vaka Tempo & Tempat (Paperback). 1982. Het eerste WK Penca...

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Pape
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Tempo & Tempat.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste WK Pencak Silat vindt plaats te Jakarta, Indonesië. Jennie Dorestad had niet gedacht dat ze uitgerekend daar zou stranden bij haar poging om Java te doorkruisen. Jennie zoekt Nico, een vriend, die in de omgeving van Samudra een vakantieverblijf opzet, maar hij is onvindbaar. Guy, een oude bekende van Jennie neemt deel aan het WK en laat haar kennismaken met enkele Pencak Silat beoefenaars. Uit het gemêleerde gezelschap komt onverwachte hulp van een krissenlezer. Indirect zorgt een kris voor contact met een uitgerangeerde politieman die licht op de zaak kan werpen. 1869-1912. De tinwinning op het eiland Billiton zet door na een moeizame start. De ontginners laten hun gezinnen overkomen. De Hollandse Ginny Dorestad ontsnapt aan een giftige slang door oplettendheid van de djongos Gigi, de bediende. De familie en hun huishouding wordt gevolgd gedurende de tijd dat Ginny en Gigi opgroeien. De hoofdstukken wisselen elkaar af in de tijd. Op een bijzondere plek op Java kruisen de twee verhalen in tijd en plaats.

Wil je het boek lezen?Tempo & Tempat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Pape. Lezen Tempo & Tempat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN