Hittegolf

Hittegolf - Rene Appel | Tiliboo-afrobeat.com

...tegolf is een periode die gekenmerkt wordt door uitzonderlijk hoge temperaturen ... Komt er een hittegolf? | Weerplaza.nl ... . Wat er precies onder een hittegolf verstaan wordt, hangt sterk af van waar men zich op aarde bevindt. Een hittegolf weegt zwaarder door in stedelijk gebied door het hitte-eilandeffect ... Laatste hittegolf in het jaar. In 2019 waren er twee hittegolven, in juli en augustus. De laatste hittegolf begon op 23 augustus. Nog nooit eerder sinds het begin van de metingen was er zo laat in het jaar een hittegolf. Regionale hittegolven. Regionaal in Brabant en Limburg komen vaker hittegolve ... Hittegolf | Grappige grappen, Humor grappig, Grappige strips ... . Regionale hittegolven. Regionaal in Brabant en Limburg komen vaker hittegolven voor. Ze duren hier vaak ook langer dan elders. De kans op een landelijke hittegolf neemt toe, melden weerbureaus Weerplaza en Weeronline maandag. Volgens nieuwe weermodellen is e...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Appel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hittegolf.pdf

OMSCHRIJVING

Over de weg is een rood-wit plastic lint gespannen.Er staat een politieman bij.Hij vangt een paar woorden op.Moord. Meisje. Verkracht.Sandra!Jeroen laat zijn fiets op de grond vallen.Hij gaat ernaast zitten, met zijn hoofd in zijn handen.Hij ziet haar zo weer wegfietsen, in haar rode jurk.De rode sjaal vrolijk achter haar aan.In Hittegolf fietst een jong meisje na een avond stappen de warme zomernacht in. Alleen, want ze heeft ruzie met haar vriendje. De volgende ochtend wordt haar dode lichaam gevonden in het park.Ren ppel is een van de bekendste thrillerschrijvers in Nederland. In 1991 en 2001 won hij de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman. Zijn vehaal Hittegolf verscheen in 2005 tijdens de Maand van het Spannende Boek.Hittegolf is nu herschreven in eenvoudige taal, goed leesbaar voor iedereen.

Wil je het boek lezen?Hittegolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Appel. Lezen Hittegolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN