Arabisch Labyrint

Arabisch Labyrint - Esmeraida Van Boon | Tiliboo-afrobeat.com

...th voert regelmatig onderzoek uit onder mensen met een migratieachtergrond, waaronder regelmatig statushouders ... Taallabyrint ... . Om deze reden zoeken we een (Syrisch) Arabisch sprekende projectmedewerker en op deze manier makkelijk de doelgroep kan benaderen. Arabisch Labyrint (Paperback). Het is augustus 2001 als Esmeralda als jonge studente Arabisch voor het eerst aankomt in Egypte, waar ze kennismaakt met... Het labyrint met zijn zeven, negen, tien of twaalf omlopen of windingen kan worden gezien als een plaats van oriëntatie. Wie daarin binnengaat, is op weg naar zijn uiteindelijke bestemming: het midden, de kern van zijn wezen. Dee ... Abe de Verteller » De betekenis van het labyrint ... . Wie daarin binnengaat, is op weg naar zijn uiteindelijke bestemming: het midden, de kern van zijn wezen. Deelnemers aan de Mataha-expeditie (Mat...

INFORMATIE

AUTEUR
Esmeraida Van Boon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Arabisch Labyrint.pdf

OMSCHRIJVING

Het is augustus 2001 als Esmeralda als jonge studente Arabisch voor het eerst aankomt in Egypte, waar ze kennismaakt met een voor haar totaal nieuwe cultuur. Tien jaar later loopt ze met cameraploegen door de rokende puinhopen van Bagdad om verslag te doen van de aanslagen in Irak en verslaat ze het nieuws over de Egyptische revolutie vanaf het roerige Tahrirplein in Ca?ro.In Vertrouw op Allah, maar bind wel je kameel vast laat Van Boon zien hoe ze zich in de jaren daartussen staande heeft leren houden in deze wereld van nieuwsgierige mannen, dubbele standaarden en bureaucratische doolhoven. Vanaf dag ??n noteerde ze haar belevenissen en ontmoetingen in notitieblokken en dagboeken. De bizarre, ontroerende en grappige gebeurtenissen die ze tijdens haar jarenlange verblijf in het Midden-Oosten meemaakte, heeft ze nu eindelijk verwerkt tot een reeks schitterende verhalen. Vertrouw op Allah, maar bind wel je kameel vast is een persoonlijk verhaal van een jonge westerse vrouw in de soms mysterieuze en vooral fascinerende Arabische wereld.Esmeralda van Boon (1977) is arabiste en journaliste. In 2006 zette ze een mediakantoor op in Ca?ro. Vanuit Ca?ro was ze verslaggever, tolk en producer voor onder meer Nieuwsuur, vpro, nrc Handelsblad en de nos. In 2011 presenteerde ze de serie Voorbij de Arabische Lente voor de ntr.

Wil je het boek lezen?Arabisch Labyrint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esmeraida Van Boon. Lezen Arabisch Labyrint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN