Zelfbewust Leiderschap

Zelfbewust Leiderschap - E.J. Baas | Tiliboo-afrobeat.com

... Leiderschap Academy biedt je de gelegenheid om leiderschap tot op het hoogste niveau te realiseren ... Zelfbewust leiderschap | De Ruimte Bergen ... . Wij beginnen, waar anderen ophouden. Zelfbewust Leiderschap 1e druk is een boek van Ed J. Baas uitgegeven bij Zwerk. ISBN 9789077478387 Centraal in dit boek staat de beslisruimte. Als de leider zijn eigen onbewuste aansturing niet kent, zullen zijn reacties, zijn houding en zijn beslissingen niet open en onbevooroordeeld kunnen plaatsvinden; ... Zelfbewust Leiderschap. Zelfbewust leiderschap is een benaderwijze waarin je jezelf bewust onde ... Zelfbewust Leiderschap - E.J. Baas | Boeken.com ... ... Zelfbewust Leiderschap. Zelfbewust leiderschap is een benaderwijze waarin je jezelf bewust ondersteunt naar daadkrachtige keuzes. Een zelfbewuste leider heeft zelfkennis en zelfvertrouwen, inzicht in talenten, maar ook in valkuilen en een gedrevenheid iets te willen toevoegen dat verder gaat dan de eigen be...

INFORMATIE

AUTEUR
E.J. Baas
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zelfbewust Leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Zelfbewust Leiderschap 1e druk is een boek van Ed J. Baas uitgegeven bij Zwerk. ISBN 9789077478387 Centraal in dit boek staat de beslisruimte. Als de leider zijn eigen onbewuste aansturing niet kent, zullen zijn reacties, zijn houding en zijn beslissingen niet open en onbevooroordeeld kunnen plaatsvinden; zijn eigen onbewuste stuurt dan namelijk altijd af op de zekerheid van het vermijden van eigen pijn.De beslisruimte is ééndimensionaal. Er wordt gewerkt met voorbeelden van leiderschap binnen grote organisaties als Enron, Ahold en ABN/AMRO. Zo blijkt in welke valkuilen individuen stappen als ze zich niet bewust zijn van deze onbewuste aansturing. En zo blijkt ook dat de beslisruimte bij grote leiders, uiteindelijk – als ze niet zelfbewust handelen – ééndimensionaal te zijn. Met voorbeelden en handvatten reikt dit boek de mogelijkheid aan om meer zelfbewust te worden. Vanuit de analytische psychologie wordt de herkenning van de eigen onbewuste aansturing behandeld en wordt inzicht gegeven in hoe bewustwording van de eigen beperkende drijfveren tot stand gebracht kan worden.Verder wordt met de beschrijving van vijftien bekende leiderschapsstijlen uit deze tijd de mogelijkheid geboden tot persoonlijk onderzoek. Met dit duidelijke overzicht kan de hedendaagse leider onderzoeken welke typen en kenmerken op hem van toepassing zijn.

Wil je het boek lezen?Zelfbewust Leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.J. Baas. Lezen Zelfbewust Leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN