NEUROCITY

NEUROCITY - John Carver | Tiliboo-afrobeat.com

...l Quiroga is raising funds for NEUROCITY on Kickstarter! A tech-noir roleplaying game with an emphasis on psychology and existentialism Introducing Notion ... Introducing Notion | Neurosity ... . The first thought-powered wearable computer. Pre-order $1,099 Or pay over time with a $199 deposit. Shipping Early Fall 2020 to all of North America. Definition, Synonyms, Translations of Neurocity by The Free Dictionary In Neurocity legt de schrijver dan ook keurig uit hoe de toename van geluidshinder, files en altijd en overal een steeds grotere groep mensen die elkaar voor de voeten lopen de leefbaarheid van ons land onder druk zet. In 'Neurocity' wordt beschreven hoe akelig de toekomst van 'BV'-Nederland er hierdoor al over enkele decennia uitziet. Ron ... Deutsche Bahn's Intercity (IC) and Eurocity (EC) trains ... . In 'Neurocity' wordt beschreven hoe akelig de toekomst van 'BV'-Nederland er hierdoor al over enkele decennia uitziet. Ron...

INFORMATIE

AUTEUR
John Carver
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
NEUROCITY.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over de ondergrondse veenbrand van drukte, overbevolking en onbehagen in Nederland en welke invloed dat heeft op alle facetten van deze samenleving. Nederland is nu al zowat het dichtstbevolkte land van de wereld. Er wonen gemiddeld 500 mensen per vierkante kilometer. De Aarde zou met dezelfde bevolkingsdichtheid als Nederland 64 miljard inwoners hebben, 9 keer zoveel als nu en onbewoonbaar zijn. De bevolkingsgroei in het landje gaat maar door, de open ruimte neemt er íedere dág af met ruim 8 hectare. Door onverschillig overheidsbeleid zal men Nederland voor de helft volledig volbouwen, de open ruimte die er nog is zal in de helft van het land heel snel verdwijnen. En er is nú al een alsmaar groeiend gevoel van onbehagen bij veel mensen in dit land, een onbehagen over de volte en drukte waar politici en media het nooit over hebben en waar ze niets van willen begrijpen. Rond 2050 zal in de helft van het land geen open ruimte en natuur meer zijn. Het is dan nog erger dan nu: één grote parkstad: 'Neurocity Nederland' waar de bevolking vooral nog zal bestaan uit alleen nog maar plezier zoekende, egocentrische, neurotische consumenten met ernstige agressiestoornissen.

Wil je het boek lezen?NEUROCITY in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Carver. Lezen NEUROCITY Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN