Meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers

Meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers - E.C. Mac Gillavry | Tiliboo-afrobeat.com

...ken aan strafvordering door Internet Service Providers in de praktijk 219 1 ... Amazon.it: Meewerken aan strafvordering door banken en ... ... . Inleiding 219 2. Algemene aspecten 220 2.1 Anon imiteit op het Internet 220 2.2 NAW-gegevens 222 2.3 Verkeersgegevens 225 2.3.1 Registratie van verkeersgegevens 225 2.3.2 X-tracing 228 Meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers (Paperback). Voor de opsporing van strafbare feiten is de politie vaak aangewezen... Dit is het eerste deel van een promotieonderzoek dat voorziet in een on ... Meewerken aan strafvordering door banken en Internet ... ... ... Dit is het eerste deel van een promotieonderzoek dat voorziet in een onderzoek naar achtergrond en reikwijdte van de wettelijke verplichtingen tot het meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers en de mogelijkheden voor politie en justitie om gebruik te maken van vrijwillige medewerking door deze bedrijven. Tevens is onderzocht wat de praktijkervaringen zijn met deze ...

INFORMATIE

AUTEUR
E.C. Mac Gillavry
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de opsporing van strafbare feiten is de politie vaak aangewezen op informatie die zich bevindt in registers en computerbestanden bij bedrijven. Bedrijven verstrekken geregeld informatie uit deze bronnen, veelal omdat zij daartoe verplicht zijn op grond van een wettelijke meewerkingsplicht. Echter ook op vrijwillige basis wordt informatie verstrekt. De verstrekking van informatie is met veel vragen omgeven. Wanneer zijn bedrijven verplicht informatie te verstrekken? Wat zijn de grenzen van de wettelijke verplichtingen? In welke gevallen wordt vrijwillig informatie verschaft en hoe verhoudt dit zich tot de privacy-wetgeving? In dit boek wordt een overzicht gepresenteerd van wettelijke meewerkingsverplichtingen waarmee banken en Internet Service Providers kunnen worden geconfronteerd en de wijze waarop in de praktijk informatie wordt verstrekt.Het boek is dan ook met name interessant voor bedrijfsjuristen en beveiligingsfunctionarissen die werkzaam zijn in branches die (regelmatig) geconfronteerd worden met informatieverzoeken, zoals banken, Internet Service Providers, luchtvaartmaatschappijen, telecommunicatiebedrijven, accountants en administratiekantoren. Tevens is het boek een bron van informatie voor de rechtspraktijk.

Wil je het boek lezen?Meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.C. Mac Gillavry. Lezen Meewerken aan strafvordering door banken en Internet Service Providers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN