Keramiek

Keramiek - Neal French | Tiliboo-afrobeat.com

... is een materiaal dat noch een metaal noch een polymeer is ... Keramische Beeld & Figuur kopen? Kijk snel! | bol.com ... . Voorbeelden van keramieken zijn bijvoorbeeld aardewerk, steengoed en porselein, maar daarnaast valt ook te denken aan glas, diamanten, supergeleiders en implantaten.Keramiek ontstaat door verhitting (in bijvoorbeeld een oven), soms in combinatie met druk, waarbij minimaal twee elementen aanwezig zijn. 10-apr-2019 - Keramiek, klei Allerlei ideeën. Na het volgen van een workshop helemaal enthousiast, nu ... Klei voor keramiek - Beeldhouwwinkel ... . Na het volgen van een workshop helemaal enthousiast, nu dus ideeën verzamelen. Wie weet komt het r ooit van om zelf iets te maken. Bekijk meer ideeën over Keramiek, Klei, Sculpturen. Keramiek - keramisten, workshops, events, winkels en webshops : keramisten, workshops, pottenbakken, materiaal & benodigd...

INFORMATIE

AUTEUR
Neal French
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Keramiek.pdf

OMSCHRIJVING

Voorwerpen van keramiek zijn er in grote verscheidenheid aan vormen, kleuren en decoratieve afwerkingen. Dit maakt het pottenbakken niet alleen een aantrekkelijke en spannende kunst, maar stelt de pottenbakker ook voor een groot aantal keuzen. Dit boek is een uitgebreid naslagwerk met alle vormen, kleuren en decoratietechnieken die beschikbaar zijn.

Wil je het boek lezen?Keramiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neal French. Lezen Keramiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN