Hey! Deejay

Hey! Deejay - Alexander Kastelijn | Tiliboo-afrobeat.com

... bij Hey Deejay. Hey Deejay is de deejay service die de juiste sfeer wil creëren op jouw evenement ... Bedrijfsinfo, kredietcheck en -rapport van Hey Deejay ... . Daarin staan wij als deejay niet centraal, maar stemmen we af op jouw organisatie of event. Kosten voor verhuur set: 50 euro, per evenement. (niet per dag). Geluidsapparatuur niet inbegrepen. — Kosten netto draai uren. 75 euro per uur exclusief BTW. We draaien elk jaar een aantal keer op NBF Nijmegen. Daarnaast op jaarlijks op Hopwagon festival Tilburg. In het verleden al meerdere malen gedraaid o ... HEY DEEJAY!! Voor het derde jaar op... - Openluchtbal ... ... . Daarnaast op jaarlijks op Hopwagon festival Tilburg. In het verleden al meerdere malen gedraaid op Rrrollend foodtruck festival in Nijmegen...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Kastelijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hey! Deejay.pdf

OMSCHRIJVING

Alexander Kastelijn duikt in de wereld van de DJ's en brengt de Nederlandse helden in kaart. Hij schreef eerder de autobiografie ''De tering naar de nering'' over zijn leven en diverse spannende kinderboeken zoals ''De Victoria 1814 & The Monkey of Manhattan. Nu klopt hij aan de deur van de Nederlandse Deejay en brengt hij u een overzicht van onze helden!

Wil je het boek lezen?Hey! Deejay in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Kastelijn. Lezen Hey! Deejay Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN