Het beauty dieet

Het beauty dieet - Kimberly Snyder | Tiliboo-afrobeat.com

... dieet van de supersterren Voeding als het ultieme schoonheidsgeheim ... Het 1 op 1 Dieet - Afvallen doe je samen - 1 op 1 dieet ... . Meer dan 200 pagina's recepten en tips. Voedingsdeskundige en beauty experte Kimberly Snyder stoomt talloze Hollywood sterren klaar voor de rode loper - en nu is het jouw beurt! Het alarm voor veel Nederlanders om aan het gewicht te gaan werken. Uit onderzoek van HealthCoach.nl blijkt dat 72 procent van de 500 ondervraagden het tijdens een dieet belangrijk vindt om altijd overzicht op de resultaten te houden. Diëtiste Janneke Koeman introduceert een weegschaal die gekoppeld ... bol.com | Het beauty dieet, Kimberly Snyder ... ... . Diëtiste Janneke Koeman introduceert een weegschaal die gekoppeld is aan je persoonlijke account op internet. Volg het dieet van de supersterren. Voeding als het ultieme schoonheidsgeheim.Meer dan 200 pagina's recepten en tips. Voedingsdeskundige en beauty expert Kimberly...

INFORMATIE

AUTEUR
Kimberly Snyder
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het beauty dieet.pdf

OMSCHRIJVING

Volg het dieet van de supersterren Voeding als het ultieme schoonheidsgeheim. Meer dan 200 pagina's recepten en tips. Voedingsdeskundige en beauty experte Kimberly Snyder stoomt talloze Hollywood sterren klaar voor de rode loper - en nu is het jouw beurt! Kim verzamelde eeuwenoude beautygeheimen van over de hele wereld en ontdekte dat wat je eet het ultieme schoonheidsproduct is. Ze ontwikkelde en efficient voedingsprogramma om je hele lichaam te ontgiften zodat je er op je best uitziet: een gezonde en stralende huid, weelderig haar en sterke nagels.

Wil je het boek lezen?Het beauty dieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kimberly Snyder. Lezen Het beauty dieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN