De preventiemedewerker aan het werk

De preventiemedewerker aan het werk - P.J. Diehl | Tiliboo-afrobeat.com

...ie 'De preventiemedewerker aan het werk' verschaft de preventiemedewerker alle praktische informatie die hij nodig heeft om deze taak goed uit te kunnen voeren ... Preventiemedewerker - InPreventie ... . Waar het boek 'Preventiemedewerker, een praktische handleiding' alle basisinformatie biedt, geeft deze serie een verdere praktijkgerichte uitwerking per thema. Maar toch trekt de preventiemedewerker in zo'n discussie vaak aan het kortste eind.' Werkt hij samen met de or, dan is de kans op succes groter. Tenminste, als deze preventiemedewerker verzuimt samen te werken met de or. Doet hij dat wél, d ... Arbowet over de Preventiemedewerker - Preventiemedewerker ... ... .' Werkt hij samen met de or, dan is de kans op succes groter. Tenminste, als deze preventiemedewerker verzuimt samen te werken met de or. Doet hij dat wél, dan is de kans op succes groter. 'Die preventiemedewerker heeft de kennis,' zegt Franco. Belangrijkste taken. De werkgever (verantwoordelijk voor het arbobeleid) en de ondernemingsraad (toetst het beleid en spreekt de werkgever erop aan) kunnen de preventiemedewerker om advies vragen. Naast die adviserende taak, werkt de preventiemedewerker mee aan het uitvoeren van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en de verbetermaatrege...

INFORMATIE

AUTEUR
P.J. Diehl
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De preventiemedewerker aan het werk.pdf

OMSCHRIJVING

De preventiemedewerker vervult een belangrijke functie binnen de organisatie. Steeds meer is hij het centrale aanspreekpunt voor arbeidsomstandigheden. De preventiemedewerker is immers vaak de enige die met regelmaat op de verschillende werkplekken komt. Ook fungeert hij als vraagbaak voor de andere werknemers en de werkgever. Voor die laatste is de preventiemedewerker de belangrijkste adviseur op arbogebied. Tevens vraagt de werkgever de preventiemedewerker het voortouw te nemen in de zorg voor arbeidsomstandigheden. De serie 'De preventiemedewerker aan het werk' verschaft de preventiemedewerker alle praktische informatie die hij nodig heeft om deze taak goed uit te kunnen voeren. Waar het boek 'Preventiemedewerker, een praktische handleiding' alle basisinformatie biedt, geeft deze serie een verdere praktijkgerichte uitwerking per thema. In dit deel staat bedrijfshulpverlening centraal. De preventiemedewerker krijgt veel praktische informatie over de wijze waarop een bedrijfshulpverleningsorganisatie opgezet kan worden, de plannen die daarbij een rol spelen en de middelen die noodzakelijk zijn. Met dit boekje in de hand kan de preventiemedewerker de situatie in de eigen organisatie beoordelen en adviezen geven over opzet of verbetering van de bedrijfshulpverleningsorganisatie.

Wil je het boek lezen?De preventiemedewerker aan het werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.J. Diehl. Lezen De preventiemedewerker aan het werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN