Boze Tongen

Boze Tongen - Tom Lanoye | Tiliboo-afrobeat.com

... tongen vinden we onze goede 'vrienden' en 'vriendinnen' uit de vorige twee delen ofwel in leven en niet in welzijn ofwel niet in leven en wel in welzijn terug ... Boze tongen by Jonathan Kellerman - Goodreads ... . Het hele deel draait erom dat Katrien Deschrijver haar aangezicht geschonden heeft, geheel en al express. Boze tongen, in het begin pakt het boek me meteen, maar halverwege is de vaart er heel even uit. Misschien ook omdat het mij persoonlijk, inhoudelijk qua onderwerp, niet altijd evenveel boeit. Toch word ik tegen het einde van het boek weer gegrepen door het mogelijke plot en kan het mijn aandacht weer vasthouden. Boze Tongen is het vervolg op Zwart ... Boze tongen van Jonathan Kellerman | Boek en recensies ... ... . Toch word ik tegen het einde van het boek weer gegrepen door het mogelijke plot en kan het mijn aandacht weer vasthouden. Boze Tongen is het vervolg op Zwarte Tranen en Het Goddelijke Monster. Het is het derde en laatste deel van de Monstertrilogie van Tom Lanoye. Het boek Gegevens ISBN: 978-90-446-0124-4 Uitgever: Prometheus Inhoud Het verval v...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Lanoye
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Boze Tongen.pdf

OMSCHRIJVING

Katrien Deschrijver, de ultieme conformiste, speelt willens nillens elke rol die de wereld achter haar schoonheid vermoedt: fee of feeks, heldin of heks, en niets daartussenin. Als in een spiegelpaleis is zij omringd door schimmen van haarzelf. Zo wordt haar verhaal dat van een uiteenvallende familie in een uiteenvallend land in het hart van Europa.Een pop-art Buddenbrooks in België.Boze tongen brengt een verrassende ontknoping van vele raadsels uit Het goddelijke monster en Zwarte tranen. Vindt Katrien haar verdwenen broertje terug - en wat is er ooit met hem gebeurd? Komt haar vader haar alsnog opzoeken in haar cel? Vinden haar twee andere broers elkaar terug in de dark-room van een nichtensauna? Gaat nonkel Leo's tapijtenfabriek failliet? Wie zijn toch die garnalenvisser en die Gille van Binche?En vooral: wanneer begint eindelijk Katriens proces?Meer boeken van Tom Lanoye.

Wil je het boek lezen?Boze Tongen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Lanoye. Lezen Boze Tongen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN