ABV reeks 1 - Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis

ABV reeks 1 - Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis - J.M. Hebly | Tiliboo-afrobeat.com

...eks 1 - Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis selectie uit de parlementaire stukken nr ... Reader Rekenvaardigheid Download PDF ePUB ... . 23.095 voorzover betrekking hebbend op vaststelling van de nieuwe titel 7.12 BW ABV reeks. Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis selectie uit de parlementaire stukken nr. 23.095 voorzover betrekking hebbend op vaststelling van de nieuwe titel 7.12 BW. Jan M. Hebly & J.M. Hebly Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis | ISBN 9789077320044 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit boek bevat de parlementaire stukken die betrekking heb ... bol.com | Boek 4 Erfrecht Parlementaire geschiedenis van ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit boek bevat de parlementaire stukken die betrekking hebben op de nieuwe titel 7.12 'Aanneming van werk'. Na een lange voorgeschiedenis van meer dan 30 jaar is deze wet in september 2003 uiteindelijk in werking getreden. In dit boek is de parlementaire geschiedenis van het op aanneming v...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Hebly
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
ABV reeks 1 - Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat de parlementaire stukken die betrekking hebben op de nieuwe titel 7.12 "Aanneming van werk'. Na een lange voorgeschiedenis van meer dan 30 jaar is deze wet in september 2003 uiteindelijk in werking getreden.In dit boek is de parlementaire geschiedenis van het op aanneming van werk toepasselijke recht op een systematische wijze gerangschikt en in een gemakkelijk hanteerbare vorm bijeengebracht. De relevante parlementaire geschiedenis is per artikel geselecteerd met vermelding van vindplaatsen. Trefwoorden en verwijzingen zijn toegevoegd om de toegankelijkheid te vergroten.Dit boek is bedoeld voor ieder die in onderwijs, onderzoek en/of praktijk te maken heeft met deze weerbarstige en belangrijke wetgeving. Over de auteursProf. mr. J.M. Hebly is bijzonder hoogleraar Bouwrecht aan de Universiteit Leiden en advocaat bij Houthoff Buruma.Mw. mr. N. Lorenzo van Rooij is professional support lawyer bij de sectie Real Estate van Houthoff Buruma.

Wil je het boek lezen?ABV reeks 1 - Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Hebly. Lezen ABV reeks 1 - Aanneming van werk, parlementaire geschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN