Psychiaters zijn niet gek

Psychiaters zijn niet gek - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ers zijn niet gek. 15 originele essays over een prachtig vak, Jan Swinkels, Dieuwke Molenaar en Erik van Gorsel (red ... Boek PDF Psychiaters zijn niet gek | BANK72 PDF ... .), Diagnosis Uitgevers, 217 blz. Bestel direct: Hardcover 25 euro. Media en cultuur Boeken psychiatrie Psychiaters. Hans van der Ploeg. Psychiaters zijn niet gek (Hardcover). "Dit boek had ook 'Psychiaters zijn gek!' kunnen heten. Confronterend natuurlijk. Maar als er éen beroepsgroep is... Psychiatrie is een bijzonder vak. Al is het maar omdat psychiaters geen collega-specialisten om hulp kunnen vrag ... Bureau ISBN - Psychiaters zijn niet gek ... ... Psychiatrie is een bijzonder vak. Al is het maar omdat psychiaters geen collega-specialisten om hulp kunnen vragen bij het stellen van een diagnose of het uitsluiten van een aandoening. Een radioloog, bijvoorbeeld, kan veel aantonen - maar geen psychiatrische aandoeningen. Dat maakt de psychiater een bijzondere dokter. In Psychiaters zijn niet gek presenteren vijftien vakgenoten een essay over ... Psych...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychiaters zijn niet gek.pdf

OMSCHRIJVING

Psychiatrie is een bijzonder vak. Al is het maar omdat psychiaters geen collega-specialisten om hulp kunnen vragen bij het stellen van een diagnose of het uitsluiten van een aandoening. Een radioloog, bijvoorbeeld, kan veel aantonen - maar geen psychiatrische aandoeningen. Dat maakt de psychiater een bijzondere dokter.In Psychiaters zijn niet gek presenteren vijftien vakgenoten een essay over bijzondere, dubieuze, controversiële en altijd boeiende aspecten van hun werk. Alle essays zijn erudiet, elegant en relevant. Het zijn originele, onorthodoxe reflecties op het vak. Daar is psychiatrie juist vanwege haar bijzondere status bij gebaat. Klassieke leerboeken, in al hun schijnbare exactheid, doen deze bijzondere discipline immers per definitie tekort.

Wil je het boek lezen?Psychiaters zijn niet gek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Psychiaters zijn niet gek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN