Onderzoek en behandeling van de thorax

Onderzoek en behandeling van de thorax - Philippe van Elsen | Tiliboo-afrobeat.com

...k beschrijft orthopedische casuïstiek van de thorax ... Onderzoek en behandeling van de thorax | Boeken.com ... . Besproken worden onder andere: kyfose, ziekte van Scheuermann, scoliose, impressiefracturen, wervelluxatie, ziekte van Bechterew, zwevende rib syndroom, DISH, intercostaalneuralgie, klaplong, longtoptumor en COPD. Zoals gebruikelijk in de boekenreeks van Orthopedische Casuïstiek wordt ieder onderwerp besproken aan de hand van ... X-thorax Wat is een X-thorax? Een X-thorax - ook wel een thoraxfoto of longfoto genoemd -is een röntgenfoto van de borstkas. Op een thoraxfoto zijn de longen, het hart en de b ... Onderzoek en behandeling van de thorax - Paperback ... ... . Op een thoraxfoto zijn de longen, het hart en de botstructuur (ruggenwervels, ribben, sleutelbeen) eromheen te zien. Onderzoek en behandeling van de thorax. Boek Koos van Nugteren 01-11-2013 9789036804882. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij . Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij . Down...

INFORMATIE

AUTEUR
Philippe van Elsen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderzoek en behandeling van de thorax.pdf

OMSCHRIJVING

Onderzoek en behandeling van de thorax 1e druk is een boek van Philippe van Elsen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036804882 Dit boek beschrijft orthopedische casuïstiek van de thorax. Besproken worden onder andere: kyfose, ziekte van Scheuermann, scoliose, impressiefracturen, wervelluxatie, ziekte van Bechterew, zwevende rib syndroom, DISH, intercostaalneuralgie, klaplong, longtoptumor en COPD.Zoals gebruikelijk in de boekenreeks van Orthopedische Casuïstiek wordt ieder onderwerp besproken aan de hand van patiëntencasuïstiek uit de dagelijkse praktijk. Recente wetenschappelijke inzichten komen aan bod in diverse addenda die volgen op de patiëntencasus. De tekst is rijk geïllustreerd met educatieve tekeningen en foto's.

Wil je het boek lezen?Onderzoek en behandeling van de thorax in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippe van Elsen. Lezen Onderzoek en behandeling van de thorax Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN