LAATSTE ZONDENETER

LAATSTE ZONDENETER - Francine Rivers | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De Laatste Zondeneter. Francine Rivers weet in dit boek op bijzondere wijze je mee te nemen in een hele andere wereld ... De laatste zondeneter by Francine Rivers - Books on Google ... ... . Je bent op het moment van lezen echt in de wereld van de zondeneter! Een boek waar je in begint en waar je vervolgens niet meer mee kunt stoppen. Je bent gewaarschuwd! Geschreven bij De Laatste Zondeneter. Het verhaal wordt beschreven door de ogen van een tien-jarige meisje dat erkenning zoekt bij haar moeder. Ze heeft een zeer groot schuld gevoel omtrent de dood van haar zusje, maar weet niet dat haar moeder dit ook heeft. De laats ... De laatste zondeneter - nieuwe omslag - 9789029722544 ... . Ze heeft een zeer groot schuld gevoel omtrent de dood van haar zusje, maar weet niet dat haar moeder dit ook heeft. De laatste zondeneter aantal. In winkelmand. Beschrijving Extra informatie Beoordelingen (0) Beschrijving. De tienjarige Cadi ziet de zondeneter voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Rivers
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
LAATSTE ZONDENETER.pdf

OMSCHRIJVING

Cadi verlangt wanhopig naar vergeving. Kan de zondeneter haar die schenken? In de negentiende eeuw kwamen er zondeneters voor in Engeland, Schotland en Amerika. De zondeneter - zo geloofde men - kon alle zonden op zich nemen van iemand die net overleden was, zodat de overledene in het hiernamaals geen schuld meer had. In ruil voor zijn diensten kreeg de zondeneter voedsel of geld. Hij leefde verstoten uit de gemeenschap, want het was levensgevaarlijk om contact te hebben met een man die zoveel zonden met zich meedroeg...De tienjarige Cadi ziet de zondeneter voor het eerst op de dag van haar grootmoeders begrafenis. Ze wil hem wanhopig graag ontmoeten, want ze heeft zijn hulp hard nodig. Het is immers haar schuld dat haar zusje is overleden. Misschien kan de zondeneter haar nu al van haar last bevrijden - en misschien zal haar moeder dan weer van haar houden...In het diepste geheim gaat Cadi op zoek naar de zondeneter. Daarbij wordt ze geholpen door Fagan, een robuuste veertienjarige jongen. Langzaam maar zeker komen Cadi en Fagan erachter dat zich in de vallei waar ze wonen een vreselijke geschiedenis heeft afgespeeld. En de zondeneter blijkt geen antwoord te hebben op hun vragen. Maar als híj Cadi geen vergeving kan schenken, wie dan wel?

Wil je het boek lezen?LAATSTE ZONDENETER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Rivers. Lezen LAATSTE ZONDENETER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN