Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant

Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant - Hans Moll | Tiliboo-afrobeat.com

...reef een heel boek, Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant, als afrekening met zijn vroegere werkgever NRC Handelsblad ... Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant @NRC ... . En hij laat het verderf al jaren voor zijn vertrek beginnen. Moll zat dan ook niet in de NRC-hoofdredactie, maar was van 1987 tot 2010 onder meer boekenredacteur en verslaggever. In Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant wil Hans Moll, oud-redacteur van nrc Handelsblad, aantonen dat deze krant vooringenomen is wat betreft de weergave van het Midden-Oostenconflict en bovendien weinig oog heeft voor het groeiend antisemitisme in de Arabisch-islamitische wereld. Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant | ISBN 9789035137172 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegt ... bol.com | Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant ... ... . Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant | ISBN 9789035137172 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek heet Hoe de nuanc...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Moll
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant.pdf

OMSCHRIJVING

Journalisten dragen een grote verantwoordelijkheid. Zij moeten de werkelijkheid die ze waarnemen zo duidelijk en eerlijk mogelijk weergeven opdat de lezer, luisteraar of kijker zich een gefundeerd oordeel kan vormen. Die verantwoordelijke taak rust vooral op de journalisten die verbonden zijn aan de ‘kwaliteitsmedia’.In Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant wil Hans Moll, oud-redacteur van nrc Handelsblad, aantonen dat deze krant vooringenomen is wat betreft de weergave van het Midden-Oostenconflict en bovendien weinig oog heeft voor het groeiend antisemitisme in de Arabisch-islamitische wereld. Hij stuit na een grondige analyse van citaten uit de krant op aanvechtbare omissies, eenzijdige benaderingen en een structureel partijdige berichtgeving in het nadeel van Israël. Hans Moll was van 1987 tot 2010 redacteur bij nrc Handelsblad waar hij werkte voor verschillende redacties.

Wil je het boek lezen?Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Moll. Lezen Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN