Groeien als een palm

Groeien als een palm - Henk Stoorvogel | Tiliboo-afrobeat.com

...als een palm" is geschreven door Henk Stoorvogel en Eugène Poppe ... Groeien als een palm - eBook… - voor €12,99 ... . Het boek telt 192 pagina's en werd in 2013 uitgegeven door Uitgeverij Voorhoeve met ISBN 978 90 297 1074 9. Na een voorwoord van de auteurs volgen er veertien hoofdstukken. De palm geldt als de wonderboom van het Midden Oosten. Hij groeit op dorre plaatsen, blijft staan temidden van de zwaarste stormen en biedt beschutting aan vermoeide reizigers. Henk Stoorvogel en Eugene Poppe gingen op zoek naar de geheimen ... Bureau ISBN - Groeien als een palm ... . Henk Stoorvogel en Eugene Poppe gingen op zoek naar de geheimen van de groei van de palm en raakten gefascineerd door de wijsheid en levenskracht die er in deze lessen schuilt. Groeien als een palm (Hardcover). Het leven met God kan paradijselijk zijn. Niet per se op de manier die wij kunnen bedenken, maar wel op Gods manier.... 'De rechtvaardigen zullen groeien als een palm', zo luiden de woorden uit Psalm 92 die centraal staan in dit boek. De pa...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Stoorvogel
DIMENSIE
9,6 MB
BESTANDSNAAM
Groeien als een palm.pdf

OMSCHRIJVING

`De rechtvaardigen zullen groeien als een palm , zo luiden de woorden uit Psalm 92 die centraal staan in dit boek. Henk Stoorvogel en Eugène Poppe zijn op zoek gegaan naar de geheimen van de groei van de palm en raakten gefascineerd door de wijsheid en levenskracht die er in deze lessen schuilt. Eerder schreven zij Geboren om te vliegen (6e druk 2012), over de levenslessen die wij kunnen leren van de arend.

Wil je het boek lezen?Groeien als een palm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Stoorvogel. Lezen Groeien als een palm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN