Frits Philips 100

Frits Philips 100 - G. Bekooy | Tiliboo-afrobeat.com

... die intens meeleefde met zijn club, PSV, en met de mensen die zich voor de volle 100% inzetten voor Philips ... Frits Philips 100 van G. Bekooy | Boek en recensies ... ... . Frits Philips: een lichtend voorbeeld van inzet, ambitie en betrokkenheid. Jaarplanner. Frits-Nieuwsflits. Informatie. Talentontwikkeling. Frits pics & vids. Onze school. Magister leerlingen/ ouders. Magister medewerkers. Frits was zo'n 100 jaar, samen met Philips en de gloeilamp, het boegbeeld van Eindhoven. Onofficieel werd hij vaak 'de koning van Eindhoven' genoemd. Op 14 april 2007 werd op de markt in Eindhove ... Frits Philips (100) overleden | Trouw ... . Onofficieel werd hij vaak 'de koning van Eindhoven' genoemd. Op 14 april 2007 werd op de markt in Eindhoven een standbeeld van Frits Philips onthuld. De maker ervan is Kees Verkade. Frits Philips 100 (Hardcover). Dit verrassende kijk- en leesboek gaat over het leven van 1905 tot 2005 van dr.ir. F.J. Phili...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Bekooy
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Frits Philips 100.pdf

OMSCHRIJVING

Dit verrassende kijk- en leesboek gaat over het leven van 1905 tot 2005 van dr.ir. F.J. Philips. Frits is de enige zoon van dr. Anton Philips, die aan het einde van de negentiende eeuw samen met zijn broer Gerard de basis legde voor het grote Philipsbedrijf.Frits is uit een ander hout gesneden dan zijn vader en oom. Zachter en vriendelijker van aard, meer ontspannen in leven en werken, maar absoluut overtuigend in de dingen waar hij voor gáát. Begenadigd met een feilloze intuïtie voor de omgang met mensen en veelzijdig creatief. Gedurende de Tweede Wereldoorlog sleept hij het levensbelang van mensen en bedrijven in Nederland door de grauwheid van de Duitse bezetting. Daarna zet hij zijn schouders onder herstel en wederopbouw. Frits Philips wordt nog steeds beschouwd als de meest populaire van de presidenten die de onderneming hebben geleid. Zijn vrouw jvr. Sylvia van Lennep, met wie hij meer dan zestig jaar lief en leed deelt, heeft daarbij een belangrijke rol.De lezer en bekijker kan in dit boek heel veel ontdekken over het boeiende leven van Frits Philips, binnen en buiten de onderneming. Het is levendig van opzet. Honderden foto's en compacte teksten bouwen stukje bij beetje een waarachtig beeld op van deze markante man. De aandachtige lezer krijgt antwoord op allerlei vragen.Guus Bekooy: de samensteller en schrijver heeft zelf een loopbaan van meer dan veertig jaar bij het Philipsbedrijf achter de rug. Met zijn verantwoordelijkheden voor marketing- en bedrijfscommunicatie leerde hij daar de culturen van de onderneming en verschillende van haar leiders goed kennen. Op zijn naam staan onder meer de teksten van het boek 'Philips Honderd' over het wel en wee van de onderneming van 1891 tot 1991.

Wil je het boek lezen?Frits Philips 100 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Bekooy. Lezen Frits Philips 100 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN