Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker

Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker - Nadia van der Spek | Tiliboo-afrobeat.com

...handelprotocol helpt therapeuten bij het geven van zingevingsgerichte groepstherapie bij mensen met kanker ... Es war einmal nicht Roger Willemsen - voor €9,99 ... . Het geeft behandelaren informatie over de invloed van zingeving bij kanker. Daarnaast geeft dit boek ze een heldere structuur van de therapie en duidelijke doelen voor elke sessie. Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker 1e druk is een boek van Nadia van der Spek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036818223 Dit behandelprotocol helpt therapeuten bij het geven van zingevingsgerichte groepsthe ... Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor ... ... . ISBN 9789036818223 Dit behandelprotocol helpt therapeuten bij het geven van zingevingsgerichte groepstherapie bij mensen met kanker. Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker helpt deelnemers bewust te worden van een gevoel van zingeving en dat te vergroten, zodat ze beter met de impact van hun zi...

INFORMATIE

AUTEUR
Nadia van der Spek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker.pdf

OMSCHRIJVING

Dit behandelprotocol helpt therapeuten bij het geven van zingevingsgerichte groepstherapie bij mensen met kanker. Het geeft behandelaren informatie over de invloed van zingeving bij kanker. Daarnaast geeft dit boek ze een heldere structuur van de therapie en duidelijke doelen voor elke sessie. De therapie is een vertaling en bewerking van Meaning-Centered Group Psychotherapy for Patients with Advanced Cancer, A treatment Manual. Dat is een innovatieve methode die zowel in Nederland als Amerika wetenschappelijk is onderzocht en effectief is bevonden.Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker helpt deelnemers bewust te worden van een gevoel van zingeving en dat te vergroten, zodat ze beter met de impact van hun ziekte om kunnen gaan. Dit protocol is ontwikkeld voor mensen die curatief behandeld zijn voor kanker, maar het kan met kleine aanpassingen ook worden gebruikt voor patiënten in de palliatieve fase. In acht sessies onderzoeken deelnemers stapsgewijs vier bronnen van zingeving. In elke sessie wordt uitleg gegeven over zingevingsprocessen en gebruik gemaakt van ervaringsoefeningen en huiswerkopdrachten. Ook krijgen deelnemers handvatten aangereikt om na de therapie met zingeving bezig te gaan.Dit behandelprotocol bestaat uit een handleiding voor therapeuten en een werkboek voor cliënten: Kanker en persoonlijke zingeving.

Wil je het boek lezen?Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadia van der Spek. Lezen Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN