Bali, Java

Bali, Java - Silke Behl | Tiliboo-afrobeat.com

...a zijn de Borobodur en de Bromovulkaan trekpleisters ... Rondreis Java en Bali Highlights | 17 dagen - 333travel ... . De sfeer van Bali ervaar je aan het strand bij Lovina en in het plaatsje Ubud. Van orang-oetans op Sumatra en de boeddhistische Borobudur op Java: een rondreis Indonesië is heel veelzijdig. En kan op veel verschillende manieren worden ingevuld. Ga tijdens een groepsrondreis Sumatra onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding op zoek naar zeldzame Sumatraanse tijgers. Of kies zelf je hotels op Bali en bewonder de Pura ... Rondreis Java & Bali (Prama Sanur Beach) | Kras ... . Of kies zelf je hotels op Bali en bewonder de Pura Tanah Lot en de groene rijstvelden geheel ... Java en Bali zijn hier geweldige voorbeelden van! Het voelbare koloniale verleden van Java, dat u onder meer beleeft in Oud-Batavia en bij de geurige theeplantages rond de Puncak Pas, vormt een fascinerend contrast met het spirituele Bali, met zijn idyllische stranden, hindoe-tempels en smaragdgroene binnenland. Rondreis Bali. Boek een rondreis Bali of c...

INFORMATIE

AUTEUR
Silke Behl
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Bali, Java.pdf

OMSCHRIJVING

Bali/JavaGa eens op een verrassende ontdekkingsreis en laat Marco Polo je gids zijn! Dit is een van de ruim 125 actuele reisgidsen, waarin je nuttige tips en doelgerichte reisinformatie vindt over deze Indonesche eilanden. De kenners van Marco Polo weten immers dat de veeleisende toerist maar een doel voor ogen heeft: een combinatie van actie met luieren, steden met stranden en cultuur met ongedwongen ontspanning.

Wil je het boek lezen?Bali, Java in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Silke Behl. Lezen Bali, Java Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN