Asser 5-VI de verzekeringsovereenkomst/ deel studenteneditie

Asser 5-VI de verzekeringsovereenkomst/ deel studenteneditie - C. Asser | Tiliboo-afrobeat.com

...5-VI de verzekeringsovereenkomst / deel studenteneditie (paperback) ... Verzekering / 2019 - Prof. Mr. N. van Tiggele-van der ... ... . Deze gedeeltelijke overdruk van Asser 5-VI 'De verzekeringsovereenkomst'... Net als de handelseditie, biedt Asser-deel 7-IX Verzekering - Studenteneditie 2019 een diepgravend en toegankelijk naslagwerk omtrent het verzekeringsrecht. Als studieboek behandelt deze uitgave de voor onderwijs relevante aspecten van de schade- en sommenverzekering, binnen de context van het alomvattende commentaar op het burgerlijk recht in de gehele Asser-serie. 101 Títulos de Nossa Senhora na Devoção Popular Pe. Roque Vice ... Verzekering | Boeken ... . 101 Títulos de Nossa Senhora na Devoção Popular Pe. Roque Vicente Beraldi pdf. 120 Rhums - Grands classiques, étoiles montantes et perles méconnues Alexandre Vingtier pdf. Deze studenteneditie bevat de delen I en II van het gerenommeerde Asser-deel 7-IX. De editie bevat een algemeen deel en het deel dat specifiek over schadeverzekering gaat. Deze selectie is afgestemd op...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Asser
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Asser 5-VI de verzekeringsovereenkomst/ deel studenteneditie.pdf

OMSCHRIJVING

Deze gedeeltelijke overdruk van Asser 5-VI 'De verzekeringsovereenkomst' bevat Deel I Algemeen en Deel II Schadeverzekering. De uitgave is in overleg met de auteurs en de verantwoordelijken voor het onderwijs aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Tilburg, Radboud Universiteit en Erasmus Universiteit Rotterdam samengesteld voor het studiejaar 2011-2012.Gebruik buiten het kaders van de verschillende onderwijsprogramma's waarin deze editie past wordt ten zeerste afgeraden. De complete behandeling van de stof is slechts te vinden in de reguliere handelseditie, waarvan eind december 2011 een geheel herziene, 3e druk, zal verschijnen.

Wil je het boek lezen?Asser 5-VI de verzekeringsovereenkomst/ deel studenteneditie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Asser. Lezen Asser 5-VI de verzekeringsovereenkomst/ deel studenteneditie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN