ZKV

ZKV - Hens van Rooij | Tiliboo-afrobeat.com

...reidt zich voor op een nieuw seizoen, zowel op sportief als op bestuurlijk vlak ... A.L. Snijders - Wikipedia ... . Vanaf 1 juli mag de kantine weer in gebruik worden genomen en de hoop is dat we dan toch nog op gepaste wijze het afgelopen seizoen kunnen afronden. Ondertussen is ZKV met de gemeente in gesprek over de herindeling van sportpark Hoornseveld. A.L. Snijders (Amsterdam, 24 september 1937), pseudoniem van Peter Cornelis Müller, is een Nederlands schrijver. Hij is de bedenker van een nieuw literair genre dat het zeer korte verhaal wo ... ZKV 1 - ZKV Zuidland ... . Hij is de bedenker van een nieuw literair genre dat het zeer korte verhaal wordt genoemd, afgekort ZKV of zkv.. Biografie. Snijders studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam en was tussen 1965 en 1998 als leraar Nederlands werkzaam op diverse middelbare scholen en de ... U of uw werkgever/uitkeringsins...

INFORMATIE

AUTEUR
Hens van Rooij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
ZKV.pdf

OMSCHRIJVING

Een literaire snoeptrommel, vol met kleine, korte stukjes tekst.Vanaf het allereerste verschijnen van Torpedo Magazine was het duidelijk. Dit was een site voor liefhebbers en (voor) hen die dat willen worden. Een literaire snoeptrommel, vol met kleine, korte stukjes tekst. Schrijvers en dichters werden door Carel Helder, de bedenker en moderator van de site, uitgenodigd een bijdrage te leveren. Een ieder naar geaardheid. Resultaat: literatuur voor ieders wil. De site had een vaste rubriek, genaamd Twee Minuten. Auteurs lazen voor uit eigen werk. Er was slechts één eis: niet langer dan twee minuten. Onder de naam Zeer Korte Verhalen oftewel ZKV, is een groot aantal van deze literaire verhalen op CD voor het nageslacht bewaard. Met A.L. Snijders, Tommy Wieringa, F. Starik, Ivo Victoria, KHOP, Merel Bem, Paul Abels, Marcel Verreck, Marieke Groen, Maartje Wortel, Vrouwkje Tuinman, Elke Geurts, Joost Conijn, Maaike Schutten, Erik Nieuwenhuis, Sasja Janssen, Nina Roos, Henri Tillart, Philip Snijder, Rob van Essen, Mathijs Deen, Willem du Gardijn, Gerard Janssen en Jan van Mersbergen.

Wil je het boek lezen?ZKV in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hens van Rooij. Lezen ZKV Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN