Wij presenteren - De koningin

Wij presenteren - De koningin - Hans Böhm | Tiliboo-afrobeat.com

...enteren de koningin behandelt het krachtigste stuk van het schaakspel ... Inkijkexemplaar: Wij presenteren de Koningin - Hans Böhm ... ... . De internationale schaakmeesters Hans Böhm en Yochanan Afek bespreken zestig thema's - aanvallend en verdedigend - aan de hand van historische achtergronden, spelsituaties en probleemstellingen. Wij presenteren de koning is het laatste deel uit een serie over alle schaakstukken. Hans Böhm en Yochanan Afek belichten in dit deel alle facetten van het schaakstuk de koning. Weer hebben de schrijvers 60 verschillende thema's rond het schaaks ... Inkijkexemplaar: Wij presenteren de Koningin - Hans Böhm ... ... . Weer hebben de schrijvers 60 verschillende thema's rond het schaakstuk de koning uitgediept en geven zij middels 240 opgaven meer inzicht. Wij presenteren de koning is het laatste deel uit een serie over alle schaakstukken. Hans Böhm en Yochanan Afek belichten in dit deel alle facetten van het schaakstuk de koning. Weer hebben de schrijvers 60 verschillende thema's rond het schaakstuk de koning uitgediept en geven...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Böhm
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wij presenteren - De koningin.pdf

OMSCHRIJVING

Wij presenteren de koningin behandelt het krachtigste stuk van het schaakspel. De internationale schaakmeesters Hans Böhm en Yochanan Afek bespreken zestig thema’s – aanvallend en verdedigend – aan de hand van historische achtergronden, spelsituaties en probleemstellingen. Ook bijzondere partijen waarin de koningin een beslissende rol speelde, komen aan bod. Wij presenteren de koningin is het vijfde deel in de serie Wij presenteren. Eerder verschenen delen over de pion, de toren, het paard en de loper. Uiteindelijk zullen alle schaakstukken in deze unieke serie een keer centraal staan. Onmisbaar voor iedereen met een passie voor schaken.

Wil je het boek lezen?Wij presenteren - De koningin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Böhm. Lezen Wij presenteren - De koningin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN