Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II

Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II - Kees Vermeer | Tiliboo-afrobeat.com

...gels voor Golfberekeningen en de conslusies II (Paperback) ... Bureau ISBN - De moord op een vreemde ... . Fascinerend is de uitleg en het in beeld brengen van de golven die een mysterieuze... 'Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II' door Kees Vermeer - Onze prijs: €23,15 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II; ... Naast de vuistregels zijn er ook conclusies in het boek opgenomen, die bepaalde bewegingen ontrafelen. Er zijn theoretische regels opgesteld en aan de hand van ... Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies - II ... ... . Er zijn theoretische regels opgesteld en aan de hand van deze regels zijn alle golven helder en duidelijk in beeld gebracht. II Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies: Amazon.es: Vermeer, Kees: Libros en idiomas extranjeros Buy Vuistregels voor Golfberekening...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Vermeer
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II.pdf

OMSCHRIJVING

Fascinerend is de uitleg en het in beeld brengen van de golven die een mysterieuze financiële wereld samenvatten. Een wereld waar iedereen van zegt ''die wereld is onbegrijpelijk.'' De auteur heeft het weer voor elkaar gekregen om de golf, die tussen 2009 en augustus 2015 tot stand is gekomen, volledig berekenbaar en inzichtelijk te maken.Al het nieuws wordt in de cijfers samengevat, overigens op een simpele en voor iedereen begrijpelijk wijze. De auteur laat u zien dat het nieuws misschien een weging heeft, maar niemand weet welk nieuws de grootste weging heeft om de beurs te doen dalen in een stijging of te doen stijgen in een daling.De uitleg in dit boekje gaat verder dan de uitleg in het boek 'Golfberekeningen in beeld,' omdat er aan het berekenen van golven vuistregels verbonden zijn; welke golf komt tot stand met welk fibonaccigetal.Naast de vuistregels zijn er ook conclusies in het boek opgenomen, die bepaalde bewegingen ontrafelen.Er zijn theoretische regels opgesteld en aan de hand van deze regels zijn alle golven helder en duidelijk in beeld gebracht. Een vergelijking van indexen laat zien dat de theorie ook te gebruiken is op andere indexen.De uitleg in dit boek is op zich te gebruiken, maar in combinatie met het boek 'Golfberekeningen in beeld,' heb je in feite alles in huis om de golfbewegingen, de tijd en de vorm van indexen en aandelen te volgen.Zeker een aanrader voor degene die zijn of haar beleggingen wil verbeteren!

Wil je het boek lezen?Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Vermeer. Lezen Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN