Mijn 6:1 vastendieetboek

Mijn 6:1 vastendieetboek - Johan van Eeckhout | Tiliboo-afrobeat.com

...ek, Mijn 6:1 vastendieetboek, is een handleiding om van je vastenstrategie een echt succesverhaal te maken ... Mijn 6:1 dag- en doeboek - Johan Van Eeckhout - (ISBN ... ... .Van mindset tot recept en van gewichtsverlies tot gezondheidswinst; geen enkel aspect blijft onderbelicht. Vasten. Na de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk heeft het 5:2 dieet ook de Lage Landen in no time veroverd. Mijn 6:1 vastendieetboek (Paperback). Dit boek is een handleiding om van je vastenstrategie een echt succesverhaal te maken. Van mindset tot recept en... Mijn 6 1 Vastendieetboek Lies en Johan Vastendieetboek. Loading ... Lies en ... Mijn 6 1 Vastendieetboek - YouTube ... . Van mindset tot recept en... Mijn 6 1 Vastendieetboek Lies en Johan Vastendieetboek. Loading ... Lies en Johan Vastendieetboek 2,033 views. 1:51. Michael Mosley talks about the 5:2 Diet - Duration: 4:31. 6-mrt-2017 - H...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan van Eeckhout
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn 6:1 vastendieetboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een handleiding om van je vastenstrategie een echt succesverhaal te maken. Van mindset tot recept en van gewichtsverlies tot gezondheidswinst; geen enkel aspect blijft onderbelicht.Na de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk heeft het 5:2 dieet ook de Lage Landen in no time veroverd. De charmes van deze strategie voor gewichtsverlies? Eenvoud, gedoseerde inspanning en zichtbaar resultaat! Toch lopen veel enthousiaste 5:2 'ers tegen grote hindernissen aan. Wat doe je met symptomen als hoofdpijn, misselijkheid en honger op je vastendagen? Wat doe je als gewichtsverlies uitblijft? Hoe ondersteun je je lichaam optimaal? Ook bij de doe-het-zelf aanpak van het vastendieet is goed advies van groot belang. Anders gooi je ten onrechte de handdoek in de ring. Bovendien is de 6:1 variant een uitgelezen strategie om gewichtsverlies te behouden én duurzame gezondheidswinst te boeken. Johan Van Eeckhout is licentiaat in de wijsbegeerte, mindfulnesstrainer en bewegingscoach. Zijn jarenlange ervaring bij het begeleiden van langere vastenkuren maakt hem tot een uitgelezen gids voor beginnende én ervaren 'vasters'. Lies Barzeele is gezondheidscoach, massagetherapeute, heeft een pedagogische achtergrond en is mede-initiatiefnemer van het 6:1 project. Ze is net als Johan Van Eeckhout ervaringsdeskundige als het op vasten aankomt. Ze bundelen hun kennis en vaardigheden in een uniek aanbod: het 6:1 dag- en doeboek, het 6:1 vastenkuurprogramma en de opleiding tot 6:1 consulent.

Wil je het boek lezen?Mijn 6:1 vastendieetboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan van Eeckhout. Lezen Mijn 6:1 vastendieetboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN