Kolleblommen

Kolleblommen - Noëlla Danckaert | Tiliboo-afrobeat.com

...s wat ik nodig heb. We zijn met z'n drieën ... Smashwords - Kolleblommen - a book by Noëlla Danckaert ... . De nieuwkomer is onze kleine spruit. We besloten de geboorte aan te grijpen om opnieuw met een pakket te starten en dit keer met een borstvoedingspakket. ''Kolleblommen'' verscheen oorspronkelijk in 2009, en was het eerste boek van uitgeverij Bola Editions. Het wordt ook de eerste ebook-uitgave van deze uitgeverij bij vzw de Scriptomanen. Auteur Noëlla Danckaert werd geboren op Kerstavond 1948, vandaar haar voornaam. In Flanders Fields is een gedicht van de ... Kolleblommen, Noëlla Danckaert | 9789462952379 | Boek ... ... . In Flanders Fields is een gedicht van de Canadese militaire arts en dichter John McCrae (30 november 1872 - 28 januari 1918). De definitieve versie schreef hij op 8 december 1915.. McCrae stierf, toen hij nog tijdens de oorlog in een veldhospitaal werkte, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Noëlla Danckaert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kolleblommen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit verhaal van een positieve strijd tegen borstkanker toont aan dat zelfs aan het einde van de donkerste tunnel een hoopgevend lichtpunt te zien is.''Kolleblommen'' verscheen oorspronkelijk in 2009, en was het eerste boek van uitgeverij Bola Editions. Het wordt ook de eerste ebook-uitgave van deze uitgeverij bij vzw de Scriptomanen.Auteur Noëlla Danckaert werd geboren op Kerstavond 1948, vandaar haar voornaam. Ze groeide op als derde kind in een warm nest van acht kinderen, studeerde af als vroedvrouw in 1969 en bleef al die tijd in Sint-Vincentius (na de fusie AZ Sint-Lucas) in Gent werken. Noëlla Danckaert is getrouwd en moeder van drie kinderen, en grootmoeder van (voorlopig?) drie kleinkinderen.

Wil je het boek lezen?Kolleblommen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Noëlla Danckaert. Lezen Kolleblommen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN