De Martini-atlas van de anatomie

De Martini-atlas van de anatomie - Flying Crow | Tiliboo-afrobeat.com

...tini-atlas van de anatomie geeft een fullcolour overzicht van de menselijke anatomie ... Vind anatomie atlas op Marktplaats - juni 2020 ... . Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het menselijk lichaam op zeer visuele en aantrekkelijke wijze weergegeven. De Martini-atlas van de anatomie geeft in fullcolour een overzicht van de menselijke anatomie. Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het menselijk lichaam op heldere en aantrekkelijke wijze weergegeven. Daarnaast maakt het boek de menselijke embryologie inzichtelijk met illustraties e ... Studystore | De martini-atlas van de anatomie, Martini, h ... ... . Daarnaast maakt het boek de menselijke embryologie inzichtelijk met illustraties en beschrijvingen van de ... Artikelomschrijving. De Martini-atlas van de anatomie geeft in fullcolour een overzicht van de menselijke anatomie. Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het menselijk lichaam op heldere en aantrekkelijke wijz...

INFORMATIE

AUTEUR
Flying Crow
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Martini-atlas van de anatomie.pdf

OMSCHRIJVING

De Martini-atlas van de anatomie 1e druk is een boek van Flying Crow uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043021647 De Martini-atlas van de anatomie geeft in fullcolour een overzicht van de menselijke anatomie. Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het menselijk lichaam op heldere en aantrekkelijke wijze weergegeven. Daarnaast maakt het boek de menselijke embryologie inzichtelijk met illustraties en beschrijvingen van de verschillende stadia van de ontwikkeling van het embryo. Deze uitgave is uitermate geschikt voor gebruik naast Anatomie en fysiologie van Frederic Martini en Edwin Bartholomew, maar kan naast ieder willekeurig anatomie en fysiologieboek worden gebruikt. Het is met name bedoeld voor studenten aan paramedische opleidingen, de faculteit geneeskunde en de opleiding verpleegkunde. Docenten die het boek voorschrijven kunnen gebruikmaken van een digitale beeldbank in powerpoint. Frederic Martini werkt aan de universiteit van Hawaï (Hilo en Manoa) en het Shoals Marine Laboratory. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Ingrid Kerckaert van de Universiteit Gent.

Wil je het boek lezen?De Martini-atlas van de anatomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Flying Crow. Lezen De Martini-atlas van de anatomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN