Basiswerk AG - Rekenen

Basiswerk AG - Rekenen - A Driessens | Tiliboo-afrobeat.com

...erk AG - Rekenen 1e druk is een boek van D ... Buy Farmaceutisch rekenen (Basiswerk AG) Book Online at ... ... . Brouwervan Hulst uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031351459 Rekenvaardigheden vormen een belangrijke basis voor het goed functioneren van assistenten in de gezondheidszorg. Basiswerk AG - Farmaceutisch rekenen 3e druk is een boek van D. van Hulst uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036820189 . Dit basiswerk past algemene rekenprincipes toe op de apotheekpraktijk en biedt daarmee een aanvulling op de algemene rekenprogramma's binnen het mbo. De boeken in de serie basiswerken AG bie ... Basiswerk AG - Farmaceutisch rekenen | 9789036820189 ... ... . De boeken in de serie basiswerken AG bieden kennis voor de opleidingen op mbo-niveau voor dokters-, apothekers- en tandartsassistenten. Bij veel uitgaven zijn online aanvullende materialen beschikbaar, zoals video's, protocollen, toetsen etc. Basi...

INFORMATIE

AUTEUR
A Driessens
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basiswerk AG - Rekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Basiswerk AG - Rekenen 1e druk is een boek van D. Brouwervan Hulst uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031351459 Rekenvaardigheden vormen een belangrijke basis voor het goed functioneren van assistenten in de gezondheidszorg. In dit werkboek komen de belangrijkste beroepsspecifieke rekenvaardigheden voor apothekers , doktersen tandartsassistenten aan bod. De leerling kan zelfstandig aan het werk met de gegeven opdrachten en uitwerkingen.Rekenen bevordert de rekenvaardigheid door te oefenen met realistische beroepssituaties. Het boek bevat veel oefeningen en praktijkvoorbeelden. Verschillende onderdelen uit de bereiding van geneesmiddelen, maar ook het basale rekenen aan geneesmiddelen (voor alle drie de richtingen) zijn opgenomen in dit basisboek.Het eerste hoofdstuk omvat de hoofdbewerkingen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en machtsverheffen. Ook is er aandacht voor het kunnen schatten van uitkomsten, getalnotatie in exponenten en de schrijfwijze in Romeinse cijfers. De volgende hoofdstukken behandelen achtereenvolgens het metrieke stelsel, de rekenmachine, breuken, procenten, verhoudingen, concentraties en statistiek. Het negende en laatste hoofdstuk bevat algemene beroepsspecifieke opgaven, zoals zetpillen, druppels en recepten. Daarnaast staan in dit hoofdstuk afzonderlijke praktijkopgaven voor elk van de drie richtingen.

Wil je het boek lezen?Basiswerk AG - Rekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A Driessens. Lezen Basiswerk AG - Rekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN