Van Blanche Tot Blankeman

Van Blanche Tot Blankeman - Willem Vermandere | Tiliboo-afrobeat.com

...nche Tot Blankeman (Hardcover). In dit boek zijn alle liedjesteksten van Willem Vermandere voor het eerst verzameld: van Blanche en zijn peird ... Van Blanche Tot Blankeman - Willem Vermandere - Cd-album ... ... ... Een compleet trackoverzicht, de songteksten, cover afbeelding en achtergrond info over Van Blanche Tot Blankeman van Willem Vermandere Van Blanche tot Blankeman. Willem Vermandere staat al tientallen jaren aan de top van de Vlaamse muziekwereld. Zijn nummers weten een zeer divers publiek te bekoren en winnen nog steeds aan populariteit. In dit boek zijn alle liedjesteksten van Willem Vermandere voor het eerst verzameld: van Blanche en zijn peird tot Bange Blankeman. Stijlvol ... Van Blanche tot Blankeman van Willem Vermandere | Boek en ... ... . In dit boek zijn alle liedjesteksten van Willem Vermandere voor het eerst verzameld: van Blanche en zijn peird tot Bange Blankeman. Stijlvol vormgegeven, met een selectie van zijn mooiste ... Willem vermandere van blanche tot blan...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Vermandere
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Blanche Tot Blankeman.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zijn alle liedjesteksten van Willem Vermandere voor het eerst verzameld: van Blanche en zijn peird tot Bange Blankeman.;;;Willem Vermandere staat al tientallen jaren aan de top van de Vlaamse muziekwereld. Zijn nummers weten een zeer divers publiek te bekoren en winnen nog steeds aan populariteit.;;;Stijlvol vormgegeven, met een selectie van zijn mooiste tekeningenWillem Vermandere is zanger, beeldhouwer, schilder en schrijver. Vanaf de jaren '60 verwierf hij bekendheid dankzij zijn liedjes over de dingen des levens, de Westhoek en de verschrikkingen van de Grote Oorlog, aanvankelijk gezongen in zijn West-Vlaamse dialect, later in een Nederlands met een zware West-Vlaamse tongval. Zijn oeuvre, met nummers als 'Lat mie mor lopen', 'Als ik zing' en 'Duizend soldaten', heeft door de jaren heen een groot publiek weten te bekoren, en wint nog steeds aan populariteit. In dit boek zijn alle liedjesteksten die Willem schreef bijeengebracht: van een vroeg nummer als 'Blanche en zijn peird', over het klassiek geworden 'Bange Blankeman', tot de pareltjes van de voorbije jaren.

Wil je het boek lezen?Van Blanche Tot Blankeman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Vermandere. Lezen Van Blanche Tot Blankeman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN