Roots-to-Bridges Coaching

Roots-to-Bridges Coaching - Eric van Poucke | Tiliboo-afrobeat.com

...-Bridges coaching gaat op zoek naar de Roots en laat de coachee elementen vinden waardoor ze Bridges kunnen bouwen ... Vind kloven in Economie, Management en Marketing op ... ... . En zo hun weg met succes en innerlijk rust verder zetten. Roots-to-Bridges Coaching methodiek is de basis voor elke coaching. De methodiek brengt structuur en diepgang. 'Roots-to-Bridges Coaching, Een toegankelijke en toepasbare methodiek Ook voor jou' door Eric Van Poucke - Onze prijs: €45,19 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Roots-to-Bridges Coaching (Paperback). Roots-to-Bridges Coaching 1e druk is een boek van Eric van Poucke uitgege ... Roots-to-Bridges Coaching: een toegankelijke en toepasbare ... ... . Roots-to-Bridges Coaching (Paperback). Roots-to-Bridges Coaching 1e druk is een boek van Eric van Poucke uitgegeven bij Brave New Books. ISBN... Roots-to-Bridges coaching sluit aan bij de ingang van de persoon of team. Kennis welke zij opgedaan hebben op ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric van Poucke
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Roots-to-Bridges Coaching.pdf

OMSCHRIJVING

Roots-to-Bridges Coaching 1e druk is een boek van Eric van Poucke uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402166699 Roots-to-Bridges Coaching, toepasbaar voor iedereen, ontsprongen uit de geest vqn Eric Van Poucke en Petra Moerman.De Roots-to-Bridges Coaching sluit aan bij de ingang van de persoon of team. Kennis die zij opgedaan hebben op hun levenspad. Uit deze persoonlijke interesses kunnen ze kracht putten en tot oplossingen komen. Iedereen ontwikkelt zulke Roots op zijn levenspad. Een pad met mooie momenten, maar ook met diepe kloven. Uitdagingen die soms ondersteuning vragen. Roots-to-Bridges coaching gaat op zoek naar de Roots en laat de coachee elementen vinden waardoor ze Bridges kunnen bouwen. En zo hun weg met succes en innerlijk rust verder zetten. Roots-to-Bridges Coaching methodiek is de basis voor elke coaching en Root. De methodiek brengt structuur en diepgang. Talenten voor een respectvolle bewustmaking om zo tot oplossingen te laten komen. Een handleiding, een ruggensteun en ontwikkeld talenten voor ieder die groei wil stimuleren.

Wil je het boek lezen?Roots-to-Bridges Coaching in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric van Poucke. Lezen Roots-to-Bridges Coaching Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN