Melk, honing, kerosine

Melk, honing, kerosine - Jan de Deken | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Melk, honing, kerosine. Verrukkelijke schrijfstijl, eentje waar je in begint en bij het neerleggen al meteen opnieuw naar verlangt ... Melk, honing, kerosine | LangZullenWeLezen! ... . Melk, honing, Kerosine heeft geen feel-good-allures maar maakt wel heel blij. Aanrader en doorgever, eentje om jaarlijks opnieuw te lezen. Geschreven bij Melk, honing, kerosine. Een vlot leesbaar boek die inspireert, aanzet tot kritisch denken, informeert en de verbeelding prikkelt. Met veel humor beschrijft het boek verschillende avonturen, culturen en visies. Het slaagt erin om de lezer zo veel bij te leren, maar ... Melk, honing, kerosine - Jan De Deken - (ISBN ... ... . Met veel humor beschrijft het boek verschillende avonturen, culturen en visies. Het slaagt erin om de lezer zo veel bij te leren, maar dit op een vlotte en aangename manier. Jan De Deken, auteur van 'Melk, honing, kerosine: op reis naar de gelukkigste en ongelukkigste plaatsen ter wereld',...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan de Deken
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Melk, honing, kerosine.pdf

OMSCHRIJVING

Wat maakt ons gelukkig, of juist ongelukkig? Zoekt de hele wereld naar geluk, of is het een westerse karaktertrek? Jan De Deken reisde naar elf uithoeken op zes continenten om het uit te zoeken. Hij was te gast bij sloppenwijkbewoners in het door oorlog verscheurde Oost-Congo, een West-Vlaamse zakenman in de Australische bush en veel gelukzoekers die geloven dat verlossing elders ligt dan thuis. Hij proefde van de met champagne overgoten weltschmerz van jonge Singaporese bankiers en zocht het (on)geluk in ayahuascaceremonies, sinistere Japanse internetcafés en een koude rivier die Fort Europa van het Midden-Oosten scheidt.Onderweg vroeg de auteur aan honderden mensen wat hen gelukkig maakt. Is het leven een feest of eerder een tachtig jaar lange poging tot zelfacceptatie? Schuilt ons welbevinden in tevredenheid, of juist in een pertinente weigering om genoegen te nemen met de status quo? En hoe komt het dat de zoektocht naar geluk tegenwoordig overal is, maar dat we nooit eerder zoveel antidepressiva slikten? Naarmate zijn reis vordert, is de auteur er steeds minder van overtuigd dat geluk grote waarheden verdraagt.

Wil je het boek lezen?Melk, honing, kerosine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan de Deken. Lezen Melk, honing, kerosine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN