Legionella

Legionella - f.I.H.M. Oesterholt | Tiliboo-afrobeat.com

...ella preventie heeft als doel ziektegevallen door Legionella te voorkomen ... About Legionnaires Disease and Pontiac Fever | Legionella ... ... . LCHV-draaiboek Preventie en melding van legionellabacteriën in water Het Landelijk Centrum Hygiën en Veiligheid (LCHV) adviseert GGD'en, gemeenten en andere overheids Legionella pneumophila is een bacterie die de ziekte legionellose veroorzaakt. De ziekte kan ontstaan wanneer mensen de bacterie inademen, bijvoorbeeld in een douche of via een sproei-installatie. Infectie. De griepvariant (ook wel pontiackoorts) is meestal tijdelijk ... Legionellose - Wikipedia ... . Infectie. De griepvariant (ook wel pontiackoorts) is meestal tijdelijk en van doorgaande aard ... Als u met legionella besmette druppels waternevel inademt, kunt u veteranenziekte krijgen. Het is verstandig om de waterleiding goed door te spoelen. Legionellapreventie heeft als doel ziektegevallen door Legionella te voorkomen. Bij sommige installaties is daarom legionellapreventie wettelijk verplicht. Ook voor thuis z...

INFORMATIE

AUTEUR
f.I.H.M. Oesterholt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Legionella.pdf

OMSCHRIJVING

Blootgesteld aan legionella?Aan de verspreiding van en blootstelling aan legionellabacteriën bij industriële toepassingen van water zijn grote gezondheidsrisico’s verbonden. Dit Arbo-Informatieblad behandelt de toepassingen waarbij verneveling kan plaatsvinden en waaraan werknemers kunnen worden blootgesteld in bedrijven of instellingen en op schepen, zoals: - koelwatersystemen - luchtbehandelingssystemen - proceswatersystemenKernpunten om de groei en verspreiding van legionella te voorkomen zijn: - een juist ontwerp, zodat de verspreiding van aerosolen zoveel mogelijk wordt vermeden- toepassen van waterbehandeling- voorkomen van groei van biofilms- doelmatig onderhoud en inspectieDit blad biedt richtlijnen voor een praktische aanpak en is geheel aangepast aan de nieuwe en gewijzigde wetgeving.Met dit Arbo-Informatieblad bent u helemaal bij over legionella.

Wil je het boek lezen?Legionella in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur f.I.H.M. Oesterholt. Lezen Legionella Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN