Kun je internetten in de hemel?

Kun je internetten in de hemel? - Ineke Wienese | Tiliboo-afrobeat.com

...alen van de kinderen en de jongeren zijn afgewisseld met voorbeeldverhalen, weetjes, interviews, tekeningen, tips en achtergrondinformatie ... Boek: Kun je internetten in de hemel? - Geschreven door ... ... . Voor scholen is er tot slot een speciaal hoofdstuk met praktijkervaringen en tips. 'Kun je internetten in de hemel?' is geschreven voor en door kinderen en jongeren. Kun je internetten in de hemel? 1e druk is een boek van Ineke Wienese uitgegeven bij Samenwerkende Uitgevers Vof. ISBN 9789077024423 Voor het eerst komen er kinderen en jongeren aan het woord van wie de ouders en grootouders uit andere landen komen d ... Kun je internetten in de hemel? door Ineke Wienese ... ... . ISBN 9789077024423 Voor het eerst komen er kinderen en jongeren aan het woord van wie de ouders en grootouders uit andere landen komen dan Nederland. De verhalen van de kinderen en de jongeren zijn afgewisseld met voorbeeldverhalen, weetjes, interviews, tekeningen, tips en achtergrondinformatie. Voor scholen is er tot slot een speciaal hoofdstuk met praktijkervaringen en tip...

INFORMATIE

AUTEUR
Ineke Wienese
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kun je internetten in de hemel?.pdf

OMSCHRIJVING

Kun je internetten in de hemel? 1e druk is een boek van Ineke Wienese uitgegeven bij Samenwerkende Uitgevers Vof. ISBN 9789077024423 Voor het eerst komen er kinderen en jongeren aan het woord van wie de ouders en grootouders uit andere landen komen dan Nederland.In 'Kun je internetten in de hemel?' vertellen kinderen en jongeren uit verschillende culturen en religies welke gedachten, gevoelens en beelden zij hebben over de dood en wat er na de dood gebeurt. Ook vertellen ze hun verliesverhaal, wat hen steunt en troost geeft bij verlies en wat ouders, familie en school kunnen doen om te steunen. Ze hebben vragen over de dood en willen weten hoe anderen daarmee omgaan. Tot slot geven ze aan wat voor hen in het leven belangrijk is.Om het onderwerp leven en dood bespreekbaar te maken, is in de bovenbouw van vijf basisscholen - openbaar, christelijk, katholiek, islamitisch en hindoestaans - een les gegeven over het thema leven en dood waarin kinderen tekeningen, gedichten en verhalen hebben gemaakt. Ook zijn met kinderen van deze scholen en met jongeren uit het voortgezet onderwijs interviews gehouden over leven en dood die een aanvulling vormen op de lessen. De verhalen van de kinderen en de jongeren zijn afgewisseld met voorbeeldverhalen, weetjes, interviews, tekeningen, tips en achtergrondinformatie.Voor scholen is er tot slot een speciaal hoofdstuk met praktijkervaringen en tips.'Kun je internetten in de hemel?' is geschreven voor en door kinderen en jongeren. Maar de uitgave is ook bedoeld voor ouders, familieleden, vrienden, leerkrachten, docenten en hulpverleners. Het boek geeft veel praktische informatie en is daardoor van belang voor beroepsopleidingen.

Wil je het boek lezen?Kun je internetten in de hemel? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke Wienese. Lezen Kun je internetten in de hemel? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN