Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen

Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen - W.T. van Horssen | Tiliboo-afrobeat.com

...entiaalvergelijkingen treden op in toepassingsgebieden zoals natuurkunde, sterrenkunde, economie, biologie en op vele andere terreinen ... Gewone differentiaalvergelijkingen - UvA ... . In dit boek wordt, uitgaande van de HAVO-VWO kennis van de wiskunde, een inleiding gegeven in de theorie. In de eerste hoofdstukken worden uitvoerig lineaire differentiaalvergelijkingen bestudeerd. Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen 1e druk is een boek van W.T. van Horssen uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050410328 Differentiaalvergelijkingen treden op in toepassingsgebieden zoal ... Epsilon Uitgaven - Catalogus ... .T. van Horssen uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050410328 Differentiaalvergelijkingen treden op in toepassingsgebieden zoals natuurkunde, sterrenkunde, economie, biologie en op vele andere terreinen. Op zoek naar artikelen van Epsilon uitgaven? Artikelen van Epsilon uitgaven koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Epsilon-Uitgaven, deel 27. ISBN 978-90-5041-032-8, € 24,00. Bevat vooral lineaire differentiaalvergelijkin...

INFORMATIE

AUTEUR
W.T. van Horssen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen.pdf

OMSCHRIJVING

Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen 1e druk is een boek van W.T. van Horssen uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050410328 Differentiaalvergelijkingen treden op in toepassingsgebieden zoals natuurkunde, sterrenkunde, economie, biologie en op vele andere terreinen. In dit boek wordt, uitgaande van de HAVO-VWO kennis van de wiskunde, een inleiding gegeven in de theorie. In de eerste hoofdstukken worden uitvoerig lineaire differentiaalvergelijkingen bestudeerd. Hiervoor zijn lineaire algebra en de theorie van complexe getallen nodig; deze stof wordt als aanvulling van de HAVO-VWO kennis ter plaatse ingevoerd.Vele differentiaalvergelijkingen kunnen niet expliciet in de vorm van eenvoudige, elementaire formules worden opgelost. Hiertoe zijn numerieke rekenmethoden beschikbaar, die ons in staat stellen het verloop van de oplossingen te volgen. Ook zulke methoden komen uitvoerig, op dezelfde inleidende wijze, aan de orde met aandacht onder andere voor de methoden van Euler, Heun en Runge-Kutta. Aan elk hoofdstuk is een vraagstukkenverzameling toegevoegd.Dr. ir. W.T. van Horssen werd in 1960 geboren te Delft. Hij studeerde wiskunde aan de Technische Universiteit in deze stad en promoveerde in 1988 bij J.W. Reyn en A.H.P. van der Burgh. Hij is medeauteur van het succesvolle boek ''inleiding matrixrekening en lineaire optimalisering''. Van zijn hand verschenen tevens publicaties over niet-lineaire golftheorie. Dr. van Horssen is thans verbonden aan de TU Delft als onderzoeker en docent.

Wil je het boek lezen?Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.T. van Horssen. Lezen Epsilon uitgaven 27 - Differentiaalvergelijkingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN