DE OPDRACHT

DE OPDRACHT - William Sirls | Tiliboo-afrobeat.com

...dwoord (de of het): "de opdracht" of "het opdracht", wij helpen je graag ... Gratis woordenboek | Van Dale ... . Betekenis van opdracht: Een taak wat je kan uitvoeren.. CBS De Opdracht draagt de komende jaren het predicaat Excellente School. De buitengewone kwaliteit van CBS De Opdracht is niet alleen aantoonbaar, maar ook duurzaam. Daarom ontvangt u het predicaat. Daar mag u heel trots op zijn! Samenvatting vanuit het excellentieprofiel. CBS De Opdracht verdient opnieuw het predicaat 'Excellent'. 20 januari ... Team | De Opdracht ... . CBS De Opdracht verdient opnieuw het predicaat 'Excellent'. 20 januari 2020; Kerstgroet. 20 december 2019; Sinterklaas op De Opdracht. 6 december 2019; Nieuwsbrief. Naam: E-mail: I agree to my submitted data being stored and used to receive newsletters. Contactgegevens: CBS de Opdracht CBS De Opdracht is de...

INFORMATIE

AUTEUR
William Sirls
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
DE OPDRACHT.pdf

OMSCHRIJVING

Op een stormachtige dag wordt het kruis voor de kerk van een dorp in Michigan in tweeën gespleten. De timmerman die wordt ingeschakeld, repareert het kruis op wonderbaarlijke wijze. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen in de levens van Brooke en haar zoontje Alex, die leukemie blijkt te hebben, haar vriendin Carla, die een drankprobleem heeft en dominee Jim en zijn gezin. Allen leren ze op hun eigen manier dat alleen geloof hun kan redden. Auteur William Sirls gaf zichzelf in 2007, toen hij afdelingsdirecteur was van een groot bedrijf, aan voor fraude en witwassen. In de gevangenis leerde hij de waarde kennen van geloof, genade en vergeving - thema's die hij op een aangrijpende manier verwerkte in zijn roman 'De opdracht'.

Wil je het boek lezen?DE OPDRACHT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William Sirls. Lezen DE OPDRACHT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN