Wij presenteren - De toren

Wij presenteren - De toren - Hans Böhm | Tiliboo-afrobeat.com

...enteren de toren is het tweede deel in de serie Wij presenteren ... Wij presenteren... DE TOREN: De Steunpilaar van het Schaakspel ... ... Eerder verscheen het deel over de pion. De toren is een sterk stuk, rechttoe, rechtaan. Eenmaal in zijn element kan hij ieder ander stuk domineren. Ondanks de rechtlijnigheid is de toren ook lichtvoetig als dat beter uitkomt. Aan de hand van historische achtergronden ... Wij presenteren de toren_157x234 27-09-11 11:21 Pagina 8. Om een goede selectie te maken, die uiteindelijk leidde tot de gekozen 240 opgaven, hebben we vele boeken en tijdschriften geraadpleegd ... Wij Presenteren: De Toren. Het tweede deel in de middenspel ... De toren door Hans Böhm, Yochanan Afek (paperback ... ... ... Wij Presenteren: De Toren. Het tweede deel in de middenspel serie Wij presenteren... Eerder verscheen het deel over de pion. De toren is een sterk stuk, rechttoe, rechtaan. Eenmaal in zijn element kan hij ieder ander stuk domineren. Ondanks de rechtlijnigheid is de toren ook lichtvoetig als dat beter uitkomt. Wij presenteren de koningin is het v...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Böhm
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wij presenteren - De toren.pdf

OMSCHRIJVING

Wij presenteren de toren is het tweededeel in de serie Wij presenteren... Eerderverscheen het deel over de pion. De torenis een sterk stuk, rechttoe, rechtaan.Eenmaal in zijn element kan hij iederander stuk domineren. Ondanks derechtlijnigheid is de toren ook lichtvoetigals dat beter uitkomt. Aan de hand vanhistorische achtergronden, spelsituaties enprobleemstellingen worden de 60 thema's- aanvallend en verdedigend - besproken.Ook worden bijzondere partijen beschrevenwaarin de toren een beslissende rol speelde.Hans Böhm (1950) is internationaalschaakmeester en de bekendsteNederlandse schaker. Hij is columnisten schreef meer dan twintig boeken.Israëliër Yochanan Afek (1952) isinternationaal schaakmeester.Behalve actief speler is hij ookstudiecomponist en arbiter.

Wil je het boek lezen?Wij presenteren - De toren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Böhm. Lezen Wij presenteren - De toren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN