Subsidiekracht

Subsidiekracht - Rolf Grouve | Tiliboo-afrobeat.com

...diekracht' door Rolf Grouve - Onze prijs: €23,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis In 'Subsidiekracht' wordt beschreven welke projecten zoal voor subsidie in aanmerking kunnen komen, hoe het subsidieproces werkt, welke subsidies er zijn en welke instanties deze uitschrijven ... Bureau ISBN - Subsidiememo | 2013 ... . Ook de voorwaarden, randzaken en soms ingewikkelde vaktermen komen aan bod. Subsidiekracht - Rolf Grouve Verantwoord innoveren. Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. En dat kost veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico's te beperken. In 'Subsidiekracht' wordt beschreven welk ... Subsidiekracht, Rolf Grouve - Paperback - 9789492939289 ... ... . Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. En dat kost veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico's te beperken. In 'Subsidiekracht' wordt beschreven welke projecte...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Grouve
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Subsidiekracht.pdf

OMSCHRIJVING

Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. En dat kost veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico's te beperken. Subsidies zijn er in verschillende soorten en maten bij verschillende instanties. Er is een oerwoud aan regelingen en instanties.De hamvraag is hoe je jouw subsidiemogelijkheden kunt benutten, zonder er teveel werk mee te hebben. Je wilt immers de focus hebben op het ondernemen. Komen jouw projecten in aanmerking voor subsidies? Wat komt er allemaal bij kijken? En welke eisen worden gesteld?In 'Subsidiekracht' wordt beschreven welke projecten zoal voor subsidie in aanmerking kunnen komen, hoe het subsidieproces werkt, welke subsidies er zijn en welke instanties deze uitschrijven. Ook de voorwaarden, randzaken en soms ingewikkelde vaktermen komen aan bod. Om het gemakkelijk te maken helpen we je praktisch op weg met jouw zoektocht naar de juiste subsidie. En misschien kom je niet in aanmerking voor subsidie, maar dan heb je geen kansen laten liggen.Over de auteurRolf Grouve (1983) is directeur en (mede)-eigenaar van verschillende ondernemingen, waaronder Cata subsidieadvies als onderdeel van De Jong & Laan Accountants & Belastingadviseurs, Provelu BI Consultancy en het platform a-business.nl. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over toekomstbestendig ondernemerschap, innovatie en subsidies.

Wil je het boek lezen?Subsidiekracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Grouve. Lezen Subsidiekracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN