Paardrijden zonder angst

Paardrijden zonder angst - Sylvia Frevert | Tiliboo-afrobeat.com

...jden zonder angst (Hardcover). In dit boek geen rijlessen, grond werk oefeningen of adviezen over het juiste harnachement ... 7 stappen naar Paardrijden zonder angst - Mirror Horses ... . Het is bestemd voor... 7 stappen naar Paardrijden zonder angst. Indien je mij niet op Facebook volgt, heb je waarschijnlijk heel wat gemist de voorbije dagen. Daarom wou ik je via dit artikel toch wel op de hoogte brengen. Zaterdag heb ik nl. voor het eerst mijn 7-stappenplan naar "Paardrijden zonder Angst" onthuld, live, tijdens mijn demo in Oud-Heverlee. Zonder angst paardrijden! Hypnosecentrum Haarlemmermeer is gespecialiseerd in het werken met beroeps- en recreatieruite ... Overwin je angst bij het paardrijden: praktische tips ... ... . Zonder angst paardrijden! Hypnosecentrum Haarlemmermeer is gespecialiseerd in het werken met beroeps- en recreatieruiters die angst hebben gekregen voor het paardrijden. Wij hebben speciale hypnosetechnieken ontwikkeld om angstige ruiters, vaak letterlijk, weer...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Frevert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Paardrijden zonder angst.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek geen rijlessen, grond werk oefeningen of adviezen over het juiste harnachement. Het is bestemd voor ruiters die op wat voor manier dan ook bang of onzeker zijn. Er is geen algemeen geldende definitie van angst. Angst is zo verscheiden als de mens. Bij ruiters kan angst zo verlammend werken dat het plezier in het rijden en het omgaan met paarden helemaal verdwijnt.Verwacht in dit boek geen rijlessen, geen grondwerkoefeningen of adviezen over het harnachement dat je gebruikt. Daaroverbestaan al genoeg boeken, die achter in dit boek staan opgesomd en die je naast dit boek kunt lezen of als je met het programma klaar bent.Dit boek neemt je als ¿angstruiter¿ aan de hand en zorgt ervoor dat alle kennis uit goede instructieboeken, de sprong maakt van de boekenplank naar je hoofd! Eindelijk kun je die kennis toepassen in je praktische ruiterleven.Met dit 12-wekenprogramma heeft de angstruiter¿ een werktuig in handen krijgt dat kan helpen de angst onder controle te krijgen... Ook jij kunt het, aan de slag!

Wil je het boek lezen?Paardrijden zonder angst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Frevert. Lezen Paardrijden zonder angst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN