Min of meer

Min of meer - Suzanne Peters | Tiliboo-afrobeat.com

...die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'min of meer', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Gratis woordenboek | Van Dale ... . Posted on 18 juni 2020 by Min of Meer 8 Eerder schreef ik over de petitie waarin aan het Europees Parlement wordt gevraagd z.s.m. en voor langere tijd geld beschikbaar te stellen voor biomedisch onderzoek naar ME, onder meer om tot een eenduidige manier van diagnosticeren te komen én om onderzoek naar mogelijke behandelingen te stimuleren. Min of Meer om 15:29 4 opmerkingen: Links naar deze post. Dit e-mailen BlogThis! Delen op Twitter Delen ... De uitreiking | Min of Meer ... . Min of Meer om 15:29 4 opmerkingen: Links naar deze post. Dit e-mailen BlogThis! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Homepage. Abonneren op: Posts (Atom) Koekiegedoe. Zoals jullie zien krijgen jullie een cookie-meld...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Peters
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Min of meer.pdf

OMSCHRIJVING

Tobias heeft anorexia en het beïnvloedt zijn leven volledig. Er is niemand bij wie hij zijn geheim kwijt kan en hij voelt zich eenzaam, vooral als zijn broer aankondigt dat hij gaat trouwen.Donna heeft altijd al problemen gehad met eten en is daardoor veel te zwaar. Ze is al tijden hopeloos verliefd op haar collega Vince en wanneer ze met hem mee kan naar de sportschool, ziet ze dit als een kans om dichterbij hem te komen én om meteen aan haar overgewicht te werken. De eetbuien verdwijnen echter niet enVince toont maar weinig interesse in haar.Tobias sport in dezelfde sportschool en ziet geregeld hoe Vince haar behandelt.Daar maakt hij zich zorgen om, maar hij durft er niets over te zeggen. Wanneer hij op een dag flauwvalt is Donna er om hem te helpen.Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderdeninformatieve teksten geschreven voor diverse websites.Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor deeducatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar achtste feelgood-roman.De pers over 'Geheime liefde':''Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken''.(Daniela Koeleman voor Biblion)''Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Krachtig met een erg goede boodschap''.(Chicklit.nl - 5 hartjes)De pers over 'Zomerliefde':''Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek''.(M.Willard voor Biblion)De pers over 'Dubbeldate':''Realistisch en romantisch, een ontspannend boek voor een breed publiek''.(Biblion)De pers over 'Blijf bij me':''De personages en hun ervaringen zijn geloofwaardig beschreven, de verhaallijn is realistisch''. (Biblion)''Blijf bij me! is een leuk feel-good verhaal. Het boek brengt de zomer terug in je hart in deze koude dagen: vriendschap en dierenliefde op een bedje van romantiek''.(Boekenbijlage)

Wil je het boek lezen?Min of meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Peters. Lezen Min of meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN