Leven in Blankenham

Leven in Blankenham - T. de Graaf | Tiliboo-afrobeat.com

...in Blankenham. Blankenham is een uitgestrekt dijkdorp in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel ... PDF Beste dorpsbewoners, het wel en wee in Blankenham ... . Tot 1973 was... 29 NOVEMBER 2006 - BLANKENHAM - Voor het eerst is de geschiedenis van buurtschap Blankenham in boekvorm gevat. Hoog tijd, vond auteur Ton de Graaf (51). Met 'Leven in Blankenham' schetst de ... Blankenham is een uitgestrekt dijkdorp in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel.Tot 1973 was Blankenham een eigen gemeente; in dat jaar werd het bij IJsselham gevoegd. Sinds 2001 behoort het tot Steenwi ... De watersnood van 1825 en de familie Ho(o)geveen ... .Tot 1973 was Blankenham een eigen gemeente; in dat jaar werd het bij IJsselham gevoegd. Sinds 2001 behoort het tot Steenwijkerland. Het dorp ligt op de grens van de Noordoostpolder en aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden.. Geschiedenis ... Ook Blankenham, dat vroeger leefde van de veeteelt, werd geteisterd door het water van de Zuiderzee. Bij hoog water en storm kon een kanon, dat nu ...

INFORMATIE

AUTEUR
T. de Graaf
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Leven in Blankenham.pdf

OMSCHRIJVING

Blankenham is een uitgestrekt dijkdorp in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel. Tot 1973 was Blankenham een eigen gemeente; in dat jaar werd het bij IJsselham gevoegd. Sinds 2001 behoort het tot Steenwijkerland.Het dorp ligt op de grens van de Noordoostpolder en aan de rand van Nationaal Park De Weerribben.

Wil je het boek lezen?Leven in Blankenham in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. de Graaf. Lezen Leven in Blankenham Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN