IJstijd - Het complete verhaal

IJstijd - Het complete verhaal - Brian Fagan | Tiliboo-afrobeat.com

...jd ¿ Het complete verhaal' is schitterend geïllustreerd met indrukwekkende foto¿s, afbeeldingen van het leven van onze voorouders en verklarende grafieken ... Boek "IJstijd - Het complete verhaal" | ISBN ... ... . Daarmee toont het boek de kwetsbaarheid aan van ons klimaatsysteem. Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. 'IJstijd ¿ Het complete verhaal' is schitterend geïllustreerd met indrukwekkende foto¿s, afbeeldingen van het leven van onze voorouders en verklarende grafieken. Daarmee toont het boek de kwetsbaarheid aan van ons klimaatsysteem. 'IJstijd - Het complete verhaal' is schitterend geïllustreerd met indrukwekkende foto' ... IJstijd - Het complete verhaal PDF Online ... . Daarmee toont het boek de kwetsbaarheid aan van ons klimaatsysteem. 'IJstijd - Het complete verhaal' is schitterend geïllustreerd met indrukwekkende foto's, afbeeldingen van het leven van onze voorouders en verklarende grafieken. Daarmee toont het boek de kwetsbaarheid aan van ons klimaatsysteem. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. V...

INFORMATIE

AUTEUR
Brian Fagan
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
IJstijd - Het complete verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld waarin we leven wordt bedreigd door een stijgende zeespiegel en een opwarmend klimaat. Nog nooit was het zo belangrijk om inzicht te hebben in klimaatveranderingen en de aanpassingen daaraan van mens en dier. In dit boek vertellen vier vooraanstaande wetenschappers een samenhangend en intrigerend verhaal op basis van de meest recente ontdekkingen in het ijstijdonderzoek. Ze leggen uit hoe het groeien en slinken van de ijskappen enorme schommelingen in het klimaat met zich meebracht. Ze vertellen ook over de manieren waarop mens en dier zich staande hielden in een veranderende wereld. Toen de gletsjers 10.000 jaar geleden smolten, kregen onze voorouders te maken met een stijging van de zeespiegel van maar liefst 120 meter. Dat is veel meer dan de relatief bescheiden stijging die voor de 21ste eeuw is voorspeld en die toch zo rampzalig kan zijn. 'IJstijd ¿ Het complete verhaal' is schitterend geïllustreerd met indrukwekkende foto¿s, afbeeldingen van het leven van onze voorouders en verklarende grafieken. Daarmee toont het boek de kwetsbaarheid aan van ons klimaatsysteem.

Wil je het boek lezen?IJstijd - Het complete verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brian Fagan. Lezen IJstijd - Het complete verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN