Grote letter bibliotheek 2922 - De laatste winter (2 banden)

Grote letter bibliotheek 2922 - De laatste winter (2 banden) - Femke Roobol | Tiliboo-afrobeat.com

...ij Grote Letter Bibliotheek B.V. Druk vanaf 1e Verschenen 11-07-2014 Taal Nederlands Bindwijze Paperback Rubriek Literatuur ... Vind letters groot in Literatuur op Marktplaats ... . In winkelwagen . De laatste winter (2 banden) F. Roobol Reeks: Grote letter bibliotheek (2922) Winter 1944. De Amsterdamse Anna Verbeek vecht ... Winter 1944. De Amsterdamse Anna Verbeek vecht met haar moeder en jongere zusje tegen de honger. Er is haast geen voedsel en brandstof meer in de stad. Bovendien maakt ze zich grote zorgen om haar jongere broer Maarten, die bij de razzia in Putten is opgepakt en weggevoerd ... Bureau ISBN - Anita Verkerk ... . Bovendien maakt ze zich grote zorgen om haar jongere broer Maarten, die bij de razzia in Putten is opgepakt en weggevoerd in een trein. Ook na de bevrijding ontbreekt elk bericht. Maar dan komt Anna op het spoor van een jongen die het ... Op zoek naar artikelen van Femke Roobol? Ar...

INFORMATIE

AUTEUR
Femke Roobol
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek 2922 - De laatste winter (2 banden).pdf

OMSCHRIJVING

Winter 1944. De Amsterdamse Anna Verbeek vecht met haar moeder en jongere zusje tegen de honger. Er is haast geen voedsel en brandstof meer in de stad. Bovendien maakt ze zich grote zorgen om haar jongere broer Maarten, die bij de razzia in Putten is opgepakt en weggevoerd in een trein. Ook na de bevrijding ontbreekt elk bericht.Maar dan komt Anna op het spoor van een jongen die het concentratiekamp Neuengamme heeft overleefd en sprekend op haar broer lijkt... Wat is er met Maarten gebeurd?

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek 2922 - De laatste winter (2 banden) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Femke Roobol. Lezen Grote letter bibliotheek 2922 - De laatste winter (2 banden) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN