Genadeslag

Genadeslag - Jørgen Brekke | Tiliboo-afrobeat.com

...deslag genadeslag zelfst.naamw. de laatste slag toegebracht aan een zwaargewonde vijand om hem uit zijn lijden te helpen Voorbeeld: `In de middeleeuwen werd de genadeslag als ridderlijk en eervol beschouwd, ook al had de kerk er bezwaren tegen ... Nekslag - 3 definities - Encyclo ... . ` Bron: WikiWoordenboek. De term genadeslag, genadeklap, genadestoot of coup de grâce (Frans: [ku də ɡʁas]?) wordt gebruikt voor het doden van een levend wezen, om het uit zijn lijden te verlossen als er weinig tot geen hoop is op genezing. Het wordt ook wel figuurlijk gebruikt om de laatste van een serie gebeurtenissen te beschrijven die het eind van het bestaan van iets veroorzaakt; bijvoorbeeld: "De zaak zat al ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief ... Puzzelwoordenboek Genadeslag - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . Het wordt ook wel figuurlijk gebruikt om de laatste van een serie gebeurtenissen te beschrijven die het eind van het bestaan van iets veroorzaakt; bijvoorbeeld: "De zaak zat al ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief...

INFORMATIE

AUTEUR
Jørgen Brekke
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
Genadeslag.pdf

OMSCHRIJVING

1528: Een monnik bezoekt de Noorse plaats Bergen. Bij zijn vertrek heeft hij vele messen en mensenhuiden bij zich.2010: Het lijk van een museumconservator wordt gevild en onthoofd gevonden in Richmond, Virginia. Kort daarna wordt er nóg een gevild lijk ontdekt, in Trondheim, Noorwegen. De Amerikaanse Felicia Stone leidt het politieonderzoek. Beide zaken lijken verband te houden met een eeuwenoud manuscript, geschreven op perkament van mensenhuid. De zoektocht naar het Johannesboek is begonnen.

Wil je het boek lezen?Genadeslag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jørgen Brekke. Lezen Genadeslag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN