De Rozen van het Alcázar

De Rozen van het Alcázar - Barbara Bahtiar | Tiliboo-afrobeat.com

...en van het Alcázar, Een rozentuin in Sevilla' door Barbara Bahtiar - Onze prijs: €40,67 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagenGratis verzending ... Boeken rozen | De Slegte ... . Bestel De Rozen van het Alcázar van Barbara Bahtiar. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'De Rozen van het Alcázar, Een rozentuin in Sevilla' door Barbara Bahtiar - Onze prijs: €26,77 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De Rozen van het Alcázar | ISBN 9789402191530 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De roze ... De Rozen van het Alcazar -Een rozentuin in Sevilla Bahtiar ... ... . De Rozen van het Alcázar | ISBN 9789402191530 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De rozen van het Alcázar. In De Rozen van het Alcázar, een rozentuin in Sevilla, reist Barbara Bahtiar in haar verbeelding door de geschiedenis van Sevilla en schetst zij beelden van d...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara Bahtiar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Rozen van het Alcázar.pdf

OMSCHRIJVING

In De Rozen van het Alcázar, een rozentuin in Sevilla, reist Barbara Bahtiar in haar verbeelding door de geschiedenis van Sevilla en schetst zij beelden van de prachtige rozen van het Alcázar en haar ontstaansgeschiedenis. Zij schetst het verhaal van de katholieke koningskinderen aan de hand van de gekleurde rozen in de tuinen van het Alcázar. Bovenal staat zij stil bij de Moorse oorsprong van de rozen, tuinen en paleizen van het Alcázar. Zij vertelt het verhaal van de oorspronkelijke bewoners van het Alcázar, de Moren, en verhaalt in haar verbeelding over Moorse prinsessen en Katholieke Koningen, die de paleizen bewoonden. De kinderen van Ferdinand en Isabella spiegelen rode, zachtroze, gele, witte en dieprode rozen in de tuinen van het Alcázar. De Rozen van het Alcázar, een rozentuin in Sevilla, is een prachtig boek voor ieder die Sevilla liefheeft en de flamenco in het hart draagt. Een wonderschoon tijdsbeeld van Sevilla in verloren gegane tijden. Een boek om in je hart te sluiten.

Wil je het boek lezen?De Rozen van het Alcázar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Bahtiar. Lezen De Rozen van het Alcázar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN