Antwerpen

Antwerpen - Bert de Munck | Tiliboo-afrobeat.com

...en (Frans: Anvers) is een stad in het Belgische gewest Vlaanderen ... Uit eten Antwerpen: 12 leuke eettentjes en restaurants in ... ... . Het is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Antwerpen telt circa 526.000 inwoners (2019) en is daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. Officiële website van de stad Antwerpen met online dienstverlening (e-loket en afspraken maken), praktische informatie (contactgegevens en openingsuren), nieuws op maat, stadsplan, vrijetijdskalender en vacatures. Antwerpen informatie vind je op Alles over Antwerpen.nl. Antwer ... Overnachten in een hotel in Antwerpen - Weekendjeweg.nl ... . Antwerpen informatie vind je op Alles over Antwerpen.nl. Antwerpen-experts geven informatie gegeven over mooie plekjes, leuke bezienswaardigheden, de beste shops, heerlijke restaurants, actuele evenementen en goede tips over Ant...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert de Munck
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Antwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

In Antwerpen. Biografie van een stad vertellen eenentwintig historici, van wie het merendeel verbonden aan de Universiteit Antwerpen, het fascinerende verhaal van de Antwerpse stedelijke geschiedenis. Het boek start met de ontwikkelingen en verwikkelingen van de stedelijke ruimte, waarna in zeven hoofdstukken actuele thema's rond politieke cultuur, leefmilieu, economische functieverschuivingen, sociale verbanden en culturele diversiteit historisch worden ontrafeld. De nadruk ligt daarbij op de rol van de actoren in de stad en de positie van de stad in de bredere samenleving. Het afsluitende hoofdstuk brengt een sociologische reflectie over het evoluerende beeld van de stad (topos). Ook de manier waarop Antwerpen is verbeeld komt uitgebreid aan bod.Meer boeken van Herman van Goethem.

Wil je het boek lezen?Antwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert de Munck. Lezen Antwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN