TouchTech Analoge techniek 1 Leerwerkboek

TouchTech Analoge techniek 1 Leerwerkboek - none | Tiliboo-afrobeat.com

...chTech Analoge techniek 1 leerwerkboek van ThiemeMeulenhoff met ISBN 9789006701395 ... TouchTech Analoge techniek 1 Leerwerkboe | 9789006701395 ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Koop TouchTech Analoge techniek 1 leerwerkboek (9789006701395) je van ThiemeMeulenhoff TouchTech is zowel in boekvorm, als maatwerkreader als ook digitaal beschikbaar. TouchTech heeft een breed aanbod van circa 400 leereenheden voor de vele vakgebieden in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica. Het boek Analoge techniek 1 bevat zeven leereenheden over analoge elektronica in ... TouchTech Verspanen niveau 3/4 1a Leerwerkboek PDF Boek ... ... . Het boek Analoge techniek 1 bevat zeven leereenheden over analoge elektronica in elektronische apparatuur. TouchTech - Techniek die je raakt Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
TouchTech Analoge techniek 1 Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

TouchTech – Techniek die je raaktDit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in boekvorm, als maatwerkreader als ook digitaal beschikbaar. TouchTech heeft een breed aanbod van circa 400 leereenheden voor de vele vakgebieden in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica. Het boek Analoge techniek 1 bevat zeven leereenheden over analoge elektronica in elektronische apparatuur. Niet alleen de digitale elektronica, maar ook de analoge elektronica maakt dankzij goedkope geïntegreerde bouwstenen een sterke ontwikkeling door. In dit boek komen aan bod: diodes, transistors, JFET/MOSFET, op-amps, versterking en leds.Learning by doingDe methode TouchTech helpt de verbinding te maken tussen theorie en praktijk.Elke leereenheid start met kernvragen over het leerdoel, zodat je weet wat je gaat leren. Binnen elke leereenheid wordt beknopte theorie gekoppeld aan praktijkvoorbeelden. Na de theorie volgen korte verwerkings- en toepassingsopdrachten om de lesstof eigen te maken en de relatie met de praktijk te leggen.Anytime/anywhereMet de nieuwe methodeTechniek is de benodigde theorie anytime/anywhere beschikbaar.De theorie is beschikbaar in leereenheden op onderwerp, zodat je eenvoudig kunt beschikken over alleen de theorie die je op dat moment nodig hebt tijdens lessen, praktijkopdrachten en projecten. De leereenheden/onderwerpen zijn snel op te zoeken voor docent én studentBewezen didactiekDe didactische opbouw van elke leereenheid is gebaseerd op het zes-leerfasen model: na een introductie vanuit de praktijk volgt de theorie, verduidelijkt met praktijkvoorbeelden. In het tweede deel gaat de student aan de slag met verwerkingsvragen, toepassingsvragen en tenslotte de evaluatie en reflectie.Diversiteit aan leermiddelenTouchTech is leverbaar op papier of digitaal in een volgorde die jij wilt. De op zichzelf staande leereenheden zijn samen te stellen tot maatwerkreaders, maar ook als standaardboek (leerwerkboek) met vaste volgorde per vakgebied te bestellen. Digitaal is de methode als licentie beschikbaar voor scholen, waarbij de docent zelf een curriculum kan samenstellen uit het brede aanbod van leereenheden.TouchTech bevat leereenheden die geschikt zijn voor de kwalificaties:- Middenkader Engineering- Elektrotechnische installaties- Mechatronica- Human Technology- Werktuigbouwkundige installaties, enz.

Wil je het boek lezen?TouchTech Analoge techniek 1 Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen TouchTech Analoge techniek 1 Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN